Hoe om te bepalen Buitenboordmotor Hoogte

Hoe om te bepalen Buitenboordmotor Hoogte


De totale hoogte van een buitenboordmotor van de bovenkant van de behuizing aan de onderkant van de scheg is niet belangrijk. De enige hoogtemeting je zorgen te maken over wanneer het selecteren van een buitenboordmotor voor uw boot is de hoogte van de as. Als de as te kort is, zal de schroef tillen uit het water wanneer de boot op het vliegtuig. Als het te lang, de extra lengte creƫert slepen onder het water en de boot topsnelheid beperkt.

instructies

1 Meet de hoogte van de spiegel boot van het centrum naar het laagste punt van de romp. Dit zal u vertellen de hoogte van de as van de buitenboordmotor.

2 Meet de buitenboordmotor van de bovenkant van de montagebeugel klem aan de onderkant van de cavitatie plaat over de schroef.

3 Vergelijk de twee nummers. De hoogte van de as van de buitenboordmotor moet dezelfde hoogte of iets langer dan dwarsbalk van de boot zijn.

Hints

  • Buitenboordmotoren 14-19 inch worden beschouwd als korte-as. Buitenboordmotoren met een as van 20 tot 24 inch lang-as. Buitenboordmotoren 25-29 duim zijn extra lang, en meer dan 30 inches zijn 2X-lang.