Hoe om studenten met ernstige Autisme Teach

Lesgeven kinderen met autisme is een uitdagende ervaring. Deze kinderen kunnen vaak niet spreken, wat betekent dat ze niet kunnen hun gevoelens te communiceren of u vertellen wanneer ze een bepaalde manier voelt. U mag niet weten wanneer ze leren of zelfs als ze leren. Het enige wat je kunt doen is om pauzes te nemen en het aantal afleidingen de persoon in de kamer te beperken. Deze maatregelen zullen helpen die het onderwijzen van een kind in een klaslokaal of in een thuissituatie.

instructies

1 Kijk voor het kind om gefrustreerd of boos voelen. Wanneer je leert het kind waarschijnlijk kan je niet vertellen als ze boos, maar ze zullen u op een andere manier te laten zien. Ze kunnen zichzelf of iemand anders te raken of probeer die loopt van de kamer. Wanneer dit gebeurt is het enige wat je kunt doen is een korte pauze en geef het kind een kans om te rusten. U vindt het misschien nuttig om hen te laten buiten iets wat ze willen doen voor een paar minuten als spelen of televisie kijken. Na een paar minuten zullen ze voelen zich meer ontspannen, minder gefrustreerd en in staat zijn om weer gaan werken.

2 Stel de leeromgeving op dezelfde manier elke dag. Deze kinderen leren door routine en die ze nodig hebben dezelfde stimuli elke dag. de kamer elke dag veranderen van rond of te verplaatsen van kamer naar kamer kan leiden tot stress of verwarring die ze niet kunnen uiten. In plaats daarvan dingen eenvoudig te houden en maken gebruik van dezelfde bureau en stoel elke dag. Als het aquarium is aan de linkerkant en het bord aan de rechterkant, laat het op die manier. Vermijd te schakelen dingen rond, waardoor het kind overstuur of niet in staat om zich te concentreren kan maken.

3 Schedule dingen op dezelfde manier, zodat het kind weet wat te verwachten tot frustratie en stress te verminderen. Leren door herhaling is de sleutel voor autistische kinderen en dit betekent volgens dezelfde set routine. Als u plotseling veranderen dingen, kan het kind gaan ageren en niet in staat om de veranderingen te begrijpen. Als u werkt op emoties, kleuren en letters, houden alles hetzelfde. Probeer niet om de set-up routine te mengen te veel, maar houd de dingen elke dag hetzelfde.

4 Houd de focus op wat je nodig hebt het kind te doen in plaats van wat het kind wil doen. Autistische kinderen zijn nog steeds kinderen en dat ze liever spelen of televisie kijken dan het werk. Je zou de verleiding te geven en laat het kind lopen los, maar wat je nodig hebt om geconcentreerd te blijven. Houd de aandacht op wat de routine oproepen tot, maar zorg ervoor dat het kind weet dat je niet boos op hen. Als je laat het kind de situatie onder controle te hebben, zullen ze weten wat de volgende keer dat ze niet willen werken doen.

5 Breng slechts een bepaalde tijd op elke taak of activiteit en proberen te beëindigen vroeg als dat mogelijk is. Deze kinderen hebben moeite blijven gericht op een activiteit voor een langere tijd, wat betekent dat je nodig hebt om dingen snel te leren. Probeer de besteding van slechts 10-15 minuten aan elke taak of nog minder om hun aandacht vast te houden. De meeste leraren doen 15 minuten van het werk, dan is een korte 2-3 minuten pauze, 15 minuten van het werk en zo verder tot de sessie is voltooid. Na de sessie zal het kind een langere pauze van 15-30 minuten. Dit geeft het kind een kans om te ontspannen na het harde werken op een taak en geeft ze iets om naar uit te kijken aan het eind van de sessie.

Hints

  • Dingen niet persoonlijk op. Je zou willen om te huilen of boos als het kind raakt je, maar je moet geconcentreerd blijven. Het is niet je dat ze boos, maar de situatie.
  • Vergeet niet dat de veiligheid altijd voorop. In plaats van het houden van het kind geïsoleerd als ze handelen uit of laten zich raken, stappen ondernemen om dat gedrag te stoppen meteen.