Hoe om stikstofoxide Boost in het Lichaam

Hoe om stikstofoxide Boost in het Lichaam

Stikstofmonoxide is een gas molecuul dat wordt vrijgegeven binnen endotheliale cellen en speelt een cruciale rol in diverse functies in het lichaam, waaronder vermindering van ontsteking, nierfunctie en zuurstoftransport. Bovendien, stikstofoxide helpt ontspannen en verwijden de bloedvaten, die de bloedstroom in het lichaam verhoogt. Dit kan een positief effect op de bloeddruk en gezondheid van het hart te hebben. Bewijsmateriaal wijst erop dat het wijzigen van uw dieet en lichaamsbeweging programma kan stikstofmonoxide niveaus in het lichaam te verhogen. Raadpleeg uw zorgverlener voordat u een supplementen.

Stap 1

Hoe om stikstofoxide Boost in het Lichaam

Voer een matige hoeveelheid van aërobe oefening. Onderzoekers van de Universiteit van Tsukuba in Japan onderzoek gedaan naar de gevolgen van de oefening op de productie van stikstofmonoxide in het lichaam. Gezonde jonge proefpersonen uitgevoerd aërobe training gedurende 30 minuten, vijf dagen per week gedurende drie maanden. Stikstofmonoxide niveaus werden gemeten vóór en na de studie. Aan het einde van de studie, die in de kwestie van het tijdschrift december 2004 werd gepubliceerd "Hypertensie Research," wetenschappers vastgesteld dat proefpersonen het uitvoeren van aërobe oefening aanzienlijk toegenomen hun stikstofmonoxide niveaus.

Stap 2

Hoe om stikstofoxide Boost in het Lichaam

Eet donkere chocolade. Leiden onderzoeker Karin Ried en collega-onderzoekers van de Universiteit van Adelaide in Australië bestudeerde het effect van chocolade consumptie op de bloeddruk niveaus. Aan het einde van de twee weken durende onderzoek wees dat chocolade verlaagde bloeddruk door de productie van stikstofoxide in het lichaam. Onderzoekers verklaard dat chocolade bevat flavonolen, die anti-oxidanten die verantwoordelijk is voor het verhogen van stikstofmonoxide niveaus zijn, volgens onderzoek gerapporteerd in het nummer van het tijdschrift juni 2010 "BMC Medicine."

Stap 3

Hoe om stikstofoxide Boost in het Lichaam

Aangevuld met L-arginine en L-citrulline. Deze twee aminozuren kunnen verbeteren stikstofmonoxide niveaus, volgens een studie uitgevoerd door leiden auteur Edzard Schwedhelm en collega's van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf in Duitsland. Het rapport, dat in het januari 2008 nummer van de publicatie "British Journal of Clinical Pharmacology," onthulde dat proefpersonen die 3 g elk van L-arginine en L-citrulline per dag gedurende één week een toename van de stikstofmonoxide vergeleken met die die een placebo. Deze aminozuren zijn in het algemeen veilig is genomen op deze dosering, maar kan leiden tot spijsverteringsproblemen bij sommige mensen.

waarschuwingen

  • Let op je porties bij het consumeren van chocolade - ook al is het gezond, maar calorieën die kunnen bijdragen tot gewichtstoename bevat. Te vervangen voor andere calorierijke snacks om te voorkomen dat het nuttigen van te veel calorieën.