Hoe om sterker te krijgen, sneller en beter in het basketbal

Hoe om sterker te krijgen, sneller en beter in het basketbal


Er zijn twee belangrijke manieren om jezelf een betere basketballer. In de eerste plaats is het essentieel om je defensieve bewustzijn te oefenen, want vaak verdedigen is waar je nodig hebt om je energie te besparen. Om een ​​goede verdediger te worden, is het cruciaal om te werken aan uw laterale snelheid. Ten tweede, in de aanval, is het belangrijk om te verbeteren op uw eerste stap om je tegenstander tijdens het rijden naar de basket. Door het beoefenen van deze twee aspecten van basketbal, zal je concurreren op een veel hoger niveau, het verhogen van uw niveau van uithoudingsvermogen en kracht langs de weg.

instructies

1 Buig je knieën in een kraakpand positie. Hou je rug recht en je armen gestrekt naar buiten. Handhaving van die positie en start schuifelen uw voeten zijdelings aan de linkerkant van de 3-punts lijn naar de rechterkant. Doe dit zo snel en intens mogelijk te maken. Dit zal niet alleen zorgen dat u een hardere verdediger maar iemand die zal worden intimiderend om tegen te spelen.

2 Stel je voor je tegenstander proberen te rijden naar de korf, en pas uw defensieve positie door het bewegen in een hoek, maar blijft dus zijdelings te doen. Met andere woorden, altijd belemmeren de vooruitgang van je tegenstander naar de basket door te snijden hem af, maar nooit beweeg je voeten achteruit of vooruit, altijd van links naar rechts.

3 Behoud het basketbal bovenaan de 3 puntlijn. Oefen de snelheid van uw eerste stap om je tegenstander, of visualiseren een tegenstander bewaken je. Bij het rijden naar de rechterkant, moet uw eerste stap met je rechtervoet, en vice versa aan de linkerkant. Hierdoor kunt u de bal te bewaken met je binnen schouder en binnenkant van het been, uit de buurt van uw dribbelen de hand.

4 Pick bepaalde plekken op de rechtbank waar u zich het meest comfortabel met schieten en rijden. Houd uw lichaam constant in beweging door het hoofd geschoten vervalsingen en vervalsingen op die specifieke plaatsen. altijd gebruik maken van deze tactiek als een sleutel tot het krijgen van je tegenstander platte voeten of raden, zodat je kunt schieten of rijden in uw comfortzones veel gemakkelijker.

Hints

  • Maak assertief beslissingen meteen. Als je aarzelt, zal je tegenstander weet dat je niet beschikt over een sterke game plan.
  • Probeer nooit je dribbelen moves overdrijven of je zal jezelf uitputten en het meest waarschijnlijk leiden tot een omzet.