Hoe om spiermassa met koolhydraten Build

Hoe om spiermassa met koolhydraten Build


Een gemeenschappelijke overtuiging onder bodybuilders is dat de sleutel tot het opbouwen van spieren is eiwit en dat koolhydraten produceren alleen lichaamsvet. In waarheid, het opbouwen van spiermassa is het onmogelijk om te doen zonder koolhydraten. Wanneer koolhydraten binnen de spieren worden opgeslagen ze genoemd glycogeen winkels. Uw hoeveelheid glycogeen bepaalt het vermogen van de spieren om te groeien. Als de glycogeen niveaus laag zijn, zal je spiermassa niet verhogen - ongeacht hoeveel eiwitten je neemt; omgekeerd hoge glycogeen niveaus laat je spieren sneller te herstellen en aanzienlijk groeien.

instructies

1 Verminder je inname van koolhydraten voor twee tot drie dagen. Door te ontkennen uw lichaam koolhydraten, reactie van je lichaam om ze verandert, het vermogen van de spier om ze te gebruiken - voor het herstel en de groei - toeneemt, terwijl de natuurlijke omzetting in lichaamsvet afneemt. Terwijl u het vermijden van koolhydraten, het verhogen van uw eiwitinname te beschermen tegen mogelijke spierafbraak.

2 Eet vaker. Door het eten van kleine maaltijden vaker - bijvoorbeeld, het breken van het voedsel dat je zou eet drie maaltijden in zes - u het totale bedrag van de koolhydraten die worden omgezet in glycogeen verhogen. Bij koolhydraten verteren, worden ze omgezet in glycogeen, tot op zekere hoogte, waarna de rest wordt omgezet in lichaamsvet. Vatten door maaltijden, de aanvankelijke omzetting blijft hetzelfde resultaat verdere koolhydraten draaien om vet en hoger in glycogeen spieren.

3 Vermijd voedingsmiddelen met snel branden koolhydraten zoals voedingsmiddelen die rijk zijn aan suiker bevatten of geraffineerde koolhydraten - bijvoorbeeld, wit brood of witte rijst. Deze voedingsmiddelen hebben de neiging om aangetrokken tot lichaamsvet productie. In plaats daarvan moet je voedingsmiddelen met tragere-branden koolhydraten, zoals bruine rijst, volkoren brood en rode aardappelen te eten. Deze koolhydraten zijn bevorderlijk glycogeen productie, in plaats van vetopslag.

4 Neem 100 tot 200 mg alfa-liponzuur ongeveer twee tot drie keer per dag, samen met koolhydraatrijke maaltijden. Dit supplement verhoogt het percentage van koolhydraten omgezet in glycogeen door inwerking dezelfde wijze als insuline, waardoor het potentieel voor spiergroei verhogen en het verminderen van lichaamsvet.