Hoe om spier te bouwen met een gebogen Bicep Curl Bar

Hoe om spier te bouwen met een gebogen Bicep Curl Bar


De EZ curl bar, of biceps curl bar, kan worden gebruikt voor een aantal oefeningen en kan helpen bij het opbouwen spier in je biceps, onderarmen, schouders en triceps. Verschillende soorten EZ curlstangen beschikbaar zijn, en je kunt ze kopen met gewichten of zonder aan trainingen aan te passen. EZ curlstangen kan worden gebruikt door zelf in het comfort van uw eigen huis of als onderdeel van een complete fitnessruimte oefening regime.

instructies

1 Koop een EZ curl bar of genieten van een lidmaatschap van de sportschool. De bars zijn te vinden bij de meeste sportieve winkels zoals Sport Chalet en Big 5 Sporting Goods. Alle belangrijke fitness sportscholen zoals Gold's, Bally's en 24 Hour Fitness zal een EZ curl bar te bieden.

2 Bij gebruik van de EZ curl bar, zorg ervoor dat u het optillen van een comfortabele gewicht. Afhankelijk van je workout, zul je in staat zijn om een ​​volledige waaier van beweging doen, terwijl krullen de bar.

3 Pak de EZ curl bar met een brede grip. Wanneer u de bar van het breedste punt grip te grijpen terwijl het doen van bicep krullen, zult u meer nadruk te leggen op het opbouwen van je innerlijke biceps spier. Sta rechtop en krul de EZ bar met gecontroleerde beweging. Op dit punt uncurl armen naar de startpositie, waarbij dezelfde gecontroleerde wijze.

4 Pak de EZ curl bar met een goede grip. Wanneer u de bar van het dichtstbijzijnde grip te grijpen in de "S" vorm, zult u meer nadruk te leggen op de buitenkant van je biceps spier. Zoals in stap drie, sta recht omhoog met de bar en met een gecontroleerde beweging, krullen de EZ bar. Als je op het hoogtepunt van de krul, de terugkeer van de bar naar de startpositie.

5 Doe herhalingen en sets. Elke krul wordt beschouwd als een "rep"; weet in ieder geval achten herhalingen om een ​​set te voltooien. Spier met de EZ curl bar te bouwen, doen ten minste drie sets van elke oefening met een rust van 30 tot 60 seconden tussen hen in.