Hoe om spier met pillen Build

Hoe om spier met pillen Build


Spiergroei is een complex proces dat een combinatie van fysieke training en voeding omvat. Wanneer u wilt spieren op te bouwen, is het belangrijk om beide aspecten te overwegen om spiermassa te verbeteren en meer kracht winsten. Suppletie met pillen kunnen bijdragen aan optimale spiergroei.

instructies

1 Neem vertakte aminozuren (BCAA). Volgens sportsci.org, is er enig bewijs dat het werk BCAA's om spiermassa te vergroten en tijdens de oefening het verlies van eiwit te verminderen. Eiwit is een centraal onderdeel in het opbouwen van spiermassa. Neem een ​​supplement met leucine, valine en isoleucine aan het lichaam van de brandstof die het nodig heeft om spieren op te bouwen.

2 Aangevuld met anabole aminozuren. Deze aminozuren helpen bij eiwitsynthese en insulineproductie die anabolisme induceren. Ornithine, methionine, lysine en arginine kan een toename van groeihormoon die kan leiden tot meer ontwikkelde spieren veroorzaken. Kijk voor een supplement dat specifiek is afgestemd op het vergroten spiermassa deze aminozuren te verkrijgen.

3 Probeer het nemen van een creatine aanvulling op de fysieke prestaties te verhogen en leiden tot een grotere spiermassa. Creatine, volgens forbes.com, fungeert als een brandstof die u zal toestaan ​​om meer uit te werken. Daarnaast kan suppletie met creatine mager spierweefsel verhogen. Sportsci.org zegt het nemen van 0,3 g per kg lichaamsgewicht tot zeven dagen zal spiermassa te vergroten. Lange termijn suppletie zal kracht en spieren toenemen. Kijk voor creatine pillen in uw lokale health food winkel.

4 Innemen van een multivitamine dagelijks. Kies een vitamine die speciaal is afgestemd op uw geslacht, leeftijd en niveau van activiteit te zorgen ervoor dat u een optimale nutritionele voordelen. Je mag niet krijgen van de voeding die u nodig heeft om vitamine winkel te vullen, vooral als je zeer fysiek actief.