Hoe om spier met Cardio Build

Cardio oefening is een soort oefening die je hartslag verhoogt tot een zone van 50-85% van het hoogste percentage van uw hart kan bereiken. Het doel van het verhogen van uw hartslag om een ​​dergelijk niveau is om meer zuurstof in de bloedbaan te brengen om het lichaam te oxideren, om weg te vet te verbranden en spieren op te bouwen.

instructies

1 Bestudeer cardiovasculaire oefening en leren technieken om spiermassa op te bouwen met cardio-oefening. Cardio-oefening is bedoeld om de hartspier in vorm te houden, maar werkt ook om extra zuurstof te bieden aan lichaamsorganen, vet te verbranden en spieren op te bouwen. Cardio omvat de verplaatsing van grote spieren in het lichaam, zoals de poten, herhaalde bewegingen produceren en verhogen hartslag.

2 Bepaal uw ideale cardio hartslag. Begin met het verkrijgen van een ruwe schatting van uw maximale hartslag. Dames, neem uw leeftijd en aftrekken van 226 tot uw maximale hartslag te verkrijgen; en heren, aftrekken van uw leeftijd in jaren van 220. (Als u een 20-jarige vrouw bent, je maximale hartslag is 206:. 226-20 = 206)

3 Vermenigvuldig uw maximale hartslag met 0,5 en je hebt je minimale doelhartslag voor cardio-oefening, of de hartslag moet u op om te bereiken voor uw werk te worden beschouwd als een cardio workout. (206x.5 = 103, voor ons voorbeeld.)

4 Vind uw maximale doelhartslag door vermenigvuldiging van je maximale hartslag met 0,85. (Doorgaan met ons voorbeeld:. 206x.85 = 175 Dus voor dit voorbeeld, de cardio-range oefening hartslag voor een 20-jarige vrouw is tussen de 103 en 175 slagen per minuut.)

5 Draag een hartmonitor die bedoeld is specifiek voor gebruik tijdens de oefening om je hart in target cardio bereik te houden. Focus op oefeningen die verplaatsing van grote spieren, zoals in de benen en armen nodig. Probeer fietsen of sprinten, maar ook zwemmen en traplopen.

6 Joggen in een sneller tempo en dragen gewichten in de handen en pomp je armen tijdens het joggen. alleen joggen wordt niet beschouwd als een cardio-oefening, tenzij u zich in uw doelgroep bereik; jogging wordt typisch beschouwd als een vetverbranding plaats van een spier bouwoefening, zodat jog naast andere oefeningen.

7 Verbruiken meer eiwit. Eiwitten zijn nodig om de spieren op te bouwen, dus eet veel eiwitrijke voedingsmiddelen en vermijd ongezonde koolhydraten terwijl zij genieten van gezonde koolhydraten.

Hints

  • Goedkeuren dieet en lichaamsbeweging plannen met een arts of oefening trainer voor het begin van alle werkzaamheden regime, of om gewicht te krijgen of om spieren op te bouwen.