Hoe om snel gewicht te verliezen met een dieet menu op een begroting

Hoe om snel gewicht te verliezen met een dieet menu op een begroting


Wanneer zo vele diëten bellen voor gespecialiseerde voeding en dure supplementen, kan het lijken alsof het verliezen van gewicht is onmogelijk op een krap budget. Gelukkig een gezonde voeding kan worden aangepast aan elke levensstijl. Door te kijken naar goedkopere, gezondere aanbiedingen in de supermarkt, je portemonnee en taille beide profiteren. Terwijl het verliezen van gewicht te snel brengt gezondheidsrisico's, een voedzame low-calorie menu helpt je gewicht te verliezen in een tempo dat goed is voor je lichaam.

instructies

1 Bereken uw dagelijkse calorieën. Uw basaal metabolisme laat zien hoeveel calorieën je verbrandt tijdens een normale dag. Voor vrouwen, de formule 655 + (4,35 x B) + (4,7 x H) - (4,7 x A). Men moet gebruik maken van 66 + (6,23 x B) + (12,7 x H) - (6,8 x A). Vervang W met je gewicht in ponden, H met de hoogte in inches en A met de leeftijd in jaren. Zodra u weet dat uw BMR, op zoek naar manieren om 3500 calorieën uit die vergelijking te verwijderen. 3500 calorieën is gelijk aan een pond. Als je meestal eet 2200 calorieën per dag, te beginnen het eten van 1700 in plaats daarvan een pond te verliezen per week.

2 Maak een weekmenu. Beslis over uw maaltijden voor de komende week of twee. Doel voor maaltijden met mager vlees, zoals kip of vis, en tal van verse groenten en fruit. Plan je maaltijden om uw dagelijkse calorie-uitkering te passen. Benadruk de hele voedsel, zoals groenten en granen en blijf weg van verwerkte en bereide voedingsmiddelen, die de neiging hebben hoog in calorieën, additieven en ongezonde vetten te zijn en ook de neiging om duurder te zijn.

3 Maak een lijst. Maak een gedegen overzicht van de ingrediënten en extra voedsel dat je nodig hebt. Dit verlaagt de verleiding om geld te besteden aan voedsel dat uw gewichtsverlies inspanningen zullen saboteren.

4 Shop de buitenste randen van de supermarkt gangpaden. In de meeste supermarkten, het centrum van de zijbeuken bevatten ongezonder snacks. De productie-afdeling, zuivel afdeling en de afdeling vlees bevinden zich op de buitenste rand. Deze fundamentele nietjes zijn meestal betaalbaar en voedzaam in vergelijking met bewerkte voedingsmiddelen. Koop in bulk als je kunt, dat is goedkoper en beter voor het milieu.

5 Eet restjes in plaats van uit eten gaan. Restaurants zijn vaak duurder dan het koken van voedsel thuis, en serveren overgenerous porties die langzaam gewichtsverlies. Blijf bij uw dieet menu en geld besparen door te brengen restjes naar werk of school. Het voorbereiden van maaltijden thuis bespaart geld en middelen kunt u bepalen wat u eet.

6 lokale deals Research. Sommige bakkers verkopen dag oud brood tegen een gereduceerde prijs. Veel gemeenschappen beschikken over boerenmarkten, met verse producten tegen betaalbare prijzen. Kijk voor een lokale gemeenschap tuin en de groei van uw eigen groenten.

7 Houd een dagboek voedsel. Voor de prijs van een notebook en een potlood, schrijf alles op wat je eet in een dag en tally de totale calorieën. Dit zal u verantwoordelijk houden en te motiveren, stimuleren van gewichtsverlies.

8 Exercise. Getting actief versnelt je stofwisseling en verbrandt calorieën. Het uitoefenen vereist geen lidmaatschap van de sportschool of dure training versnelling. Het nemen van een stevige wandeling rond het blok of het opheffen van een goedkope paar van de hand gewichten krijgt uw hartslag omhoog.

Hints

  • Vermijd winkelen als je honger hebt, want dit maakt het moeilijker om de verleiding van de duur en ongezond voedsel te weerstaan.
  • Het verminderen van calorieën te drastisch aanvankelijk resultaten tonen, maar uiteindelijk vertraagt ​​je metabolisme en maakt het gemakkelijker om gewichtstoename.