Hoe om slijm uit de neus van uw kind

Hoe om slijm uit de neus van uw kind


Gedurende deze tijd van het jaar de gezondste van de baby's zou het wel eens vervelend "loopneus" te krijgen. Het zien van je baby er met slijm (ook wel liefkozend genoemd "snot") loopt uit hun neus kan een beetje ontmoedigend zijn, omdat je weet hoe ongemakkelijk het is voor u om de sniffles hebben. Nou, dit artikel geeft tips en stappen over hoe de neus van de baby te wissen.

instructies

1 Leg je baby in uw schoot. Veeg zijn / haar bovenlip, neus en de huid onder de neusgaten zodat het droog is, een gladde neus en / of bovenlip alleen het proces bemoeilijken. De huid onder de neus is zeer gevoelig en kan worden gesprongen zo zacht en zo weinig mogelijk af te vegen, dit is een van de voordelen van het gebruik neuszuiger.

2 Met de ene hand, steady je baby's hoofd. Met de andere hand, knijp de neuszuiger en rust je onderarm zachtjes op de romp van de baby, dit is voor extra stabiliteit voor een squirmy baby en om je hand stabiel te houden ook.

3 Plaats de aspirator in één van de neusgaten van de baby slechts ongeveer 1/4 van een inch en de aspirator waardoor de zuigkracht te laten plaatsvinden vrij te geven.

4 Verwijder de afzuigpomp van de neus van uw kind, plaatst u de tip van de aspirator in sommige weefsels en knijp om het slijm uit de afzuiger te wissen en herhaal het proces in hetzelfde neusgat of de andere.

5 Ga stappen totdat de baby's neus is duidelijk.

Hints

  • Zorg ervoor dat je ontspannen bent, je baby wont als dit proces zeer veel, maar vergeet niet dat je hem helpen / haar niet uit hoe moeilijk het kan zijn.
  • Ik heb meerdere Neusverzorging gekocht en de beste die ik heb gebruikt is De eerste jaren Arc-Ziekenhuis Style Neusreiniger.
  • Sommige ouders / verzorgers willen gebruiken zout neusdruppels voordat met een zuigpomp, kan helpen, maar is niet noodzakelijk.
  • Steek de afzuiger te ver in de neus van de baby.
  • Lees de instructies op de verpakking voor meer hulp.
  • Spoel de nasale aspirator met heet water na elk gebruik.