Hoe om schuilplaatsen met Tarps Build

Dekzeilen kan een uitstekende schuilplaats maken als andere opties niet beschikbaar zijn. Net als een tent, zal een zeil in staat zijn om u te beschermen tegen de harde elementen van de natuur en maken het mogelijk om buiten te overleven. Het bouwen van een shelter met dekzeilen kan worden gedaan in een paar minuten en beide palen en hamers kunnen worden geïmproviseerd met de dingen in de natuur gevonden.

instructies

1 Zoek een open plek waar je wilt het zeil shelter toonhoogte. Wis grond van enige grote rotsen, afgevallen takken en vuil. Verzamel elke puntige stokken die u gaat gebruiken als inzet; u zult totaal acht nodig.

2 Bind het touw tussen twee bomen op een geschikte hoogte. Het zeil zal worden geworpen over het touw, zodat het aan beide zijden zal straddle. De lengte van de kabel bij iets lager dan de lengte van de helft van het zeil zijn.

3 Gooi het zeil over de bovenkant van het touw een simpele tent driehoekige vorm. Helft van het zeil moet aan de ene kant en de helft op de andere. Er moet ongeveer 2 inches van dekzeil aan elke kant van de grond te raken, zodat je ruimte om te staken in het zeil te plaatsen zal hebben.

4 Hammer palen in de grond door middel van het zeil. Er moeten vier palen aan weerszijden van het zeil, gelijkmatig verdeeld. Deze inzet zal bijdragen tot het zeil shelter beveiligd tijdens inclimate weer te houden.

5 takken of palmbladeren toe te voegen aan de buitenkant van uw dekzeil onderdak voor extra beveiliging tegen de elementen. Grote hoeveelheden droog gras kan de ondergrond van het hok om als strooisel worden toegevoegd.