Hoe om rimpels te verwijderen met Home Remedies

Hoe om rimpels te verwijderen met Home Remedies

De beste rimpel remedies, volgens de American Academy of Dermatology, zijn degenen die zich richten op het voorkomen van rimpels in de eerste plaats. Dus ongeacht wat voor soort rimpel-verwijdering remedie je ook kiest, de volgende stappen zijn ook: proberen om de zon 10:00-14:00 te vermijden, wanneer de stralen van de zon zijn meest directe, gebruik dan altijd zonnebrandcrème met een SFP van ten minste 30, draag een hoed en oplichten op zeep gebruik tijdens het verhogen van de hoeveelheid spoelen je doet. Zeep residu van het oppervlak kan bijdragen aan drogen en gerimpelde ogende huid. Overweeg het toevoegen van olijfolie aan uw dieet door het regelmatig eten van groene salades gekleed met olijfolie en citroen sinds olijfolie biedt voordelen voor de huid voor degenen die het consumeren evenals degenen die het lokaal van toepassing, GrannyMed.com suggereert.

Olijfolie

Stap 1

Kook 6-8 koppen water. Giet de hete water in een grote kom. Bukken in de buurt van de kom en drapeer een handdoek over je hoofd om een ​​stoom tent te creëren. Wacht vijf tot 15 minuten als je je gezicht om stoom te laten.

Stap 2

Masseer een kleine hoeveelheid olijfolie op een vochtige huid van het gezicht. Breng de olie met behulp van lange vegende bewegingen van de kin omhoog op de rest van het gezicht.

Stap 3

Werk van de olie in voorzichtig maar stevig, en zorg ervoor dat uw ogen te vermijden. Beweeg uw vingers in een cirkelvormige beweging op de huid van je voorhoofd, tempels, en langs de zijkanten van je gezicht en een back-up weer.

stap 4

Plaats één vinger op de huid aan beide zijden van de neus. Beweeg je vingers in cirkels op die plek en dan naar de rand ongeveer een halve inch en herhaal de cirkelvormige beweging. Blijven bewegen naar buiten en het herhalen van deze beweging totdat je je oorlellen te bereiken.

Komkommer

Stap 1

Rasp een grote komkommer. Doe de geraspte komkommer in een zeef en zet deze boven een kom uitlekken.

Stap 2

Laat de komkommer sap te druppelen in de kom, te drukken met uw vingers om meer van de vloeistof te verwijderen.

Stap 3

Gebruik een watje om je gezicht te zwabberen met de komkommer sap. Laat het zitten op je gezicht gedurende ten minste 30 minuten en daarna goed uitspoelen.

stap 4

Herhaal deze procedure elke dag. Binnen een paar dagen moet je in staat om resultaten te zien, op basis van de Home Remedies Guide.

Eiwitten

Stap 1

Afzonderlijke een ei en klop het witte schuimig.

Stap 2

Breng de schuimende eiwit op je gezicht met je vingers. Laat het ei op wit voor ten minste 30 minuten of 's nachts - als je kunt slapen op je rug.

Stap 3

Spoel je gezicht met koud water om gladde, zachte, aangescherpt huid te onthullen.

Tips

  • Andere oliën, met inbegrip van druivenpitten extract en rozenolie, kan ook dienen als veelbelovende actuele rimpel remedies.

Wat je nodig hebt

  • Steelpan of waterketel
  • Grote kom
  • Handdoek
  • Olijfolie
  • Komkommer
  • plantaardige rasp
  • vergiet
  • middelgrote kom
  • elektrische mixer