Hoe om op uw manier om gewicht te verliezen snel en natuurlijk

Wilt u om gewicht te verliezen, maar weet niet waar te beginnen? Hier zijn enkele suggesties om het nemen van een aantal van die ponden uit.

instructies

1 Adopteer een gezondere levensstijl.
Kijk naar de verschillende gebieden van je leven waar u wijzigingen kunt aanbrengen om u te helpen gewicht te verliezen.

Bent u snacken te veel? Heeft u volgen en voldoen aan iedere behoefte aan zoetigheid? Bent u het eten van te veel brood? Hoef je niet uit te oefenen? Kijk naar het voedsel dat je voor het ontbijt, lunch en diner. Maak veranderingen geleidelijk.

2 Diet pillen of diëten nauwelijks nooit werk- u nodig heeft om uw levensstijl en uw eetgewoonten aan te passen.

3 Eet Ontbijt- het zet de stofwisseling voor de rest van de dag en verbrandt calorieën.

Als je lunchen, en had geen ontbijt, dan lunch wordt vet omdat de stofwisseling had moeten worden ingesteld bij het ontbijt.

4 Heeft u een salade voor de lunch en het diner.

Denk aan groenten die je wilt dat een grote salade zou maken. Wees creatief, in de tijd nemen om salades te bereiden, zodat je ze kunt genieten.

U kunt beginnen met romaine sla, voeg geraspte wortelen, gesneden rode uien, wat druiven, kikkererwten (uitgelekt en gewassen) overgoten met balsamico vinaigrette dressing.

Een andere salade zou zijn om zoete paprika gesneden in strips, romaine sla, plakjes radijs, gesneden tomaten, olijven, gegarneerd met rode wijn azijn en olijfolie toe te voegen.

Heb een salade met spinazie, cherry tomaten, broccoli, overgoten met zonnebloempitten, feta kaas, gekookte eieren, en avocado.

Snijd komkommers en tomaten met rode uien, voeg wat citroensap, zout en zwarte peper.

5 beoordelen als u veel verlangen naar snoep en snacks - is het als televisie kijken, in de keuken, rond collega's, een tv-commercial, etc.

Ontwikkel een plan om te gaan met hunkeren, kunt u een glas water te drinken of maak een wandeling, neem een ​​yoghurt, selderij of worteltjes, een fruit, amandelen, zonnebloempitten of pompoenpitten.

U kunt snacks matig eten.

6 hebben een uitoefenprijs plan- neem een stevige wandeling voor het ontbijt, gebruik maken van de trap in plaats van de lift, of deelnemen aan een sportschool.

7 Wees niet te hard voor jezelf zijn als je een verkeerde voedsel keuze te maken. Liefde en jezelf aan te moedigen.