Hoe om langer Sneller Sprint

Traditioneel, sprinters zijn in staat om zeer snel te verplaatsen voor een korte periode van tijd, of ze nu fietsen, zwemmen of hardlopen. Echter, zodra dat de uitbarsting van de snelheid is uitgeput, dan zijn ze misschien niet veel uithoudingsvermogen. Dit is grotendeels te wijten aan de manier waarop de sprinters zijn getraind in de sport, en u kunt dit conventioneel aanvaard probleem op te lossen door simpelweg het veranderen van je training. Met een aantal ernstige toewijding en hard werken, kan je leren je lichaam langer sneller sprinten, en dit kan je een serieuze voorsprong op de concurrentie te geven.

instructies

1 Rekken. Niet alleen is het belangrijk om zo te rekken dat je niet gewond raken terwijl u uit te werken, opleiding of concurrerende, maar stretching kunt uw spieren harder en beter bestand tegen pijn en vermoeidheid te maken. Op zijn beurt zal dit helpen u verder gaan op topsnelheid.

2 Doe polymetrische oefeningen. Deze oefeningen bouwen uithoudingsvermogen in je spieren, terwijl ze te trainen om te werken bij maximale intensiteit voor langere tijd. Altijd doen polymetrische oefeningen op een oppervlak geven, zodat u niet uw gewrichten kwetsen. U kunt dit doen springen lunges, waarin je longe vooruit op één been, dan springen en schakelen benen, zodat je andere been is naar voren wanneer je naar beneden komen, of knie plooi sprongen, waarin je springt hoog en probeer je knieën op te heffen als hoog mogelijk. Heeft deze oefeningen in sets van 10 om te beginnen, dan als je uithoudingsvermogen te krijgen tot je niet meer je ademhaling kan reguleren en beginnen met hijgen zwaar.

3 Versterk uw onderbenen. U kunt deze bijzondere oefening op elk gewenst moment te doen. Richt je tenen terug naar je schenen. Handhaving van die positie voor zo lang als je kunt en ontspan je been, dan is het herhalen van de oefening. Dit kan ook het verhogen van de hoogte springen en zal u helpen uithoudingsvermogen te ontwikkelen met behoud van snelheid.

4 Praktijk. Als je traint met deze geïsoleerde stappen, moet u ook gewoon praktijk hardlopen, zwemmen, enz., Zo hard mogelijk voor zo lang mogelijk. Bijvoorbeeld, als je traint voor een 200 yard ras, moet je beginnen probeert te sprinten voor 225 yards of zelfs 300 of 400 yards. Dit zal zeer moeilijk op het eerste. Echter, hoe meer je het doet in combinatie met deze andere oefeningen, hoe verder je in staat zal zijn om te gaan.

5 Blijf gehydrateerd. Een van de grootste problemen die sprinters hebben is dat hun spieren en organen te krijgen uitgedroogd uit hun intense uitbarstingen van snelheid en trainingstechnieken. Logeren gehydrateerd is van vitaal belang voor het opbouwen van uw uithoudingsvermogen.

Hints

  • Je zou willen proberen het elimineren van verwerkte suikers uit je dagelijkse voeding. Dit kan helpen houden u van het gevoel alsof je hebt neergestort na een sprint en geven je de energie om door te gaan.