Hoe om korting Dental Services

Volgens Colgate, moeten de meeste patiënten hun tandarts te bezoeken twee keer per jaar voor een reiniging en controle. Elk van deze bezoeken bestaat uit kosten voor de reiniging zelf, X-stralen en de tandheelkundige examen. U kunt stappen om de kosten van deze zorg aanzienlijk verlagen nemen.

instructies

Verdisconteerd Dental Services

1 volledig te betalen.

Vraag uw tandarts of hij kortingen geeft aan patiënten die hun factuur volledig te betalen. Veel patiënten te laat betalen van hun medische rekeningen, dus sommige tandartsen bieden een korting voor volledige betaling als een stimulans. Praat met uw tandarts over dit op het moment van de service. Als hij niet in het algemeen bieden deze korting, vragen of hij bereid is een eenmalige uitzondering te maken zou zijn voor jou.

2 Vraag naar vrienden en familie kortingen.

Als u het zien van een nieuwe tandarts voor de eerste keer, zorg ervoor om hem te vertellen wie je bedoeld. Kijk of hij geeft een speciale "vrienden en familie" kortingen aan nieuwe patiënten die zijn verwezen door een gevestigde klant. Als u al een gevestigde patiënt van een tandartspraktijk, bellen en zien of ze je enige vorm van korting kan geven als je een bepaald aantal nieuwe patiënten door te verwijzen naar hun kantoor.

3 Gebruik een coupon.

In een poging om nieuwe patiënten te bereiken, veel tandartsen sturen coupon mailers. Deze coupon packs kan worden voor dingen zoals "$ 100 korting op een dienst" of "gratis whitening kit met de eerste bezoek." Als u coupons in de mail niet recent hebt ontvangen, bel een paar lokale tandartspraktijken en te zien of ze hebben geen promoties gaande is en als ze bereid zijn om u een coupon zou zijn.

4 Controleer uw lokale staat tandheelkundige organisatie.

Elke staat heeft een Dental Association specifiek ontworpen om de tandheelkundige behoeften van een laag inkomen personen te voldoen. U kunt zien hoe u uw lokale staat tandheelkundige organisatie van de American Dental Association website te bereiken.

5 Ga naar uw lokale tandheelkundige school.

College campussen dat een tandheelkundig of mondhygiënist programma bieden meestal low-cost tandheelkundige examens. Dit geeft de student de kans te oefenen op zoveel nieuwe patiënten mogelijk. Sommige campussen bieden een breed scala van scherp geprijsde tandheelkundige diensten, maar de meeste bieden alleen algemene reinigingen.