Hoe om kinderen uit sluipen uit Keep

Hoe om kinderen uit sluipen uit Keep

Er zijn vele redenen waarom een ​​kind zou kunnen proberen te sluipen uit het huis. Onder hen zijn een geheime rendez-vous met een crush en de ultieme daad van rebellie. Afgezien van het breken van de regels en uw vertrouwen, stiekem 's nachts is potentieel gevaarlijk. Als u zich zorgen maakt uw kind is van plan een middernacht run om met vrienden, niet wachten om haar op heterdaad te betrappen. In plaats daarvan, pro-actief met het uitleggen van de mogelijke gevolgen.

Stap 1

Bespreek met uw kind de mogelijke gevolgen en gevaren van sluipen. Ga zitten met je kind en leg uit dat stiekem 's nachts is gevaarlijk en kan leiden tot een mogelijke blessure. Waarschuw hem dat stiekem zal resulteren in geaard of het verlies van privileges, zoals het gebruik van een mobiele telefoon, televisie of video game systeem. Arrestatie voor het overtreden van de avondklok van een plaats voor minderjarigen is een ander mogelijk gevolg.

Stap 2

Let op tekenen dat uw kind zou kunnen overwegen stiekem. Bijvoorbeeld, is je dochter het plaatsen van haar rugzak naast de voordeur of haar slaapkamerraam? Is ze voortdurend vragen u als je naar bed gaat of doet ze lijken te popelen om naar bed te gaan? Denk aan dergelijk gedrag signalen dat je waakzaam moet blijven of kijk op haar na het slapen gaan.

Stap 3

Installeer een kleine bel op de deur van uw kind. Als je het hoort ring, onmiddellijk actie ondernemen. Goedkoop motion sensing alarmen zijn beschikbaar thuis verbetering of bouwmarkten. Het alarm gaat af wanneer het raam of de deur waaraan het is bevestigd wordt geopend.

stap 4

Snoei overhangende takken in de buurt raam van uw kind of te elimineren van de klimmen prieel van uw huis. Kijk of er andere mogelijke manieren waarop uw kind kan de toegang tot het terrein te winnen van zijn slaapkamer. Plaats ladders in een afgesloten berging te voorkomen dat uw kind van het gebruik ervan te klimmen vanuit zijn raam.

stap 5

Installeer een alarmsysteem in uw huis. Veel systemen zijn uitgerust met aparte alarm voor elke deur en raam in het huis. Zorg voor iedereen in de familie een unieke alarmcode. Veel security bedrijven bieden een dienst die ouders met een SMS-bericht of een telefoontje waarschuwt als een kind gebruikt haar alarmcode 's nachts ,. Goedkopere bovendien beschikbaar. Het alarm te activeren als er deuren of ramen worden geopend na een bepaalde tijd 's nachts.

Wat je nodig hebt

  • belletje
  • Motion sensing alarm
  • Alarmsysteem