Hoe om kinderen te helpen Focus en Concentrate

Hoe om kinderen te helpen Focus en Concentrate

Het hebben van kinderen die problemen hebben zich te concentreren en geconcentreerd blijven kan frustrerend zijn voor ouders, maar het kan ook leiden tot frustratie en het gevoel van eigenwaarde kwesties voor kinderen, volgens Psychology Today website. Deze problemen kunnen worden veroorzaakt door grote veranderingen leven, stress, angst, leerstoornissen en aandoeningen, zoals ADHD. de oorzaak van de slechte concentratie en gebrek aan focus maakt niet uit, er zijn dingen die ouders kunnen doen om te helpen bij het verbeteren van de situatie.

Gezonde voedingskeuzes

Voed uw kind een evenwichtige, gezonde voeding, omdat goede voeding is van cruciaal belang voor een goede algemene gezondheid. Kinderen moeten hun aanbevolen porties van eiwitten, zuivel, fruit, groenten en granen te krijgen elke dag. Zorg ervoor dat uw kind het eten van ontbijt voordat hij aan het hoofd naar school. Kinderen die ontbijten beter presteren op school, hebben meer energie en kan de concentratie beter, volgens HealthyChildren.org. Probeer het voeden van uw kind een aantal hersenen voedingsmiddelen om de concentratie te verhogen, suggereert WebMD. Deze omvatten vis, volkoren granen, avocado's en veel water.

De Perks van de Organisatie

Zorg ervoor dat uw kind krijgt voldoende slaap op de school nachten. Kleuters moeten 11 tot 13 uur slaap per nacht, terwijl schoolgaande kinderen moeten 10 tot 11 uur en tieners moeten 8,5-9,25 uur, volgens de National Sleep Foundation. Help je kind om zich te concentreren en beter op school te concentreren door te werken met zijn leraar om afleiding te elimineren. Stel dat uw kind in de voorkant van de klas worden geplaatst en uit de buurt van ramen, deuren en andere drukke gebieden van de klas, suggereert additude magazine. Sta niet toe dat je kind naar zijn telefoon of andere afleidende elektronica gebruiken op school. Help uw zoon beter georganiseerd op school. Laat hem zien hoe te houden van opdrachten te houden door ze op te schrijven in een planner of een notebook, suggereert Kids Health. Koop een bindmiddel met verdelers die kunnen worden gebruikt om de school werken netjes en georganiseerd te houden.

thuisomgeving

Help je kind thuis door waardoor het huiswerk vriendelijk. Hebben een aangewezen gebied opgezet speciaal voor huiswerk en het vaststellen van een reeks huiswerk tijd voor elke dag. Kies een rustige omgeving zonder afleiding, met tal van goede verlichting en geen televisie, radio of andere elektronica in de buurt. Voordat het hebben van uw zoon te gaan zitten om huiswerk 's nachts, hem aanmoedigen om wat tijd door te brengen buiten spelen of een oefening, suggereert Additude magazine. Tijd doorbrengen buiten kan concentratie te verbeteren. Uw kind kan lid worden van een sportclub, een toneelstuk date met een vriend of ga voor een wandeling met de familie.

Aanmoediging en steun

Het is belangrijk voor ouders om voorstander van een kind dat heeft moeite met concentratie en focus. Je moet geduldig met uw kind terwijl hij leren om deze vaardigheden te verbeteren, Oprah.com aanbeveelt. Blijven werken met hem om hem te helpen ontwikkelen van goede studie gewoonten en concentratie vaardigheden. Bied hem te prijzen als hij dat doet het goed op school of thuis en de praktijk positieve bekrachtiging door het creƫren van een beloningssysteem voor uw kind. Stel doelen elkaar en wanneer uw kind voldoet aan of overtreft een doel, te vieren samen en beloon hem met een leuke activiteit, zoals een familie-uitstapje naar het park, een filmavond of iets anders dat hij zou kunnen genieten.