Hoe om jezelf te vinden

Hoe om jezelf te vinden


In de huidige hectische wereld, mensen ervaren vaak een gevoel van verlies van een zelf. Maar is het mogelijk om jezelf te herontdekken. Het vinden van jezelf is over het voeden van een verbinding met de persoon die je wilt zijn. Als u verloren of vrijstaande voelen, zal de volgende stappen helpen je jezelf.

instructies

1 Leer uw behoeften op de eerste plaats. Dit kan moeilijk zijn, vooral als je een echtgenoot en kinderen. Uiteraard kunt u niet compleet vergeten over de behoeften van uw gezin; U kunt echter opzij te zetten elke dag wat tijd voor jezelf.

2 Neem een pauze. Plan wat stille tijd alleen met jezelf te zijn. Doet weg gedachten over werk, verplichtingen familie en alle andere stress in je leven. Focus op je. Denk na over wat je zou doen met je leven als er geen obstakels. Bepaal hoe u uw tijd zou besteden als het geld was geen probleem.

3 Stel je voor wat je anderen te zeggen over jou als je eenmaal bent gegaan wilt. Denk na over de woorden die je zou willen dat ze te gebruiken bij het beschrijven van je. Deze woorden zeggen veel over de aard van de persoon die je wilt zijn.

4 Gedenk keer in je leven wanneer je het gelukkigst waren. Denk na over wat je aan het doen waren en wie je was met. Bepaal wat over die ervaringen maakte je zo gelukkig en tevreden.

5 Gebruik een dagboek bij om uw antwoorden op te nemen op deze vragen en eventuele andere relevante gedachten. Houd journaling op een regelmatige basis. Ga terug en bekijk de ontdekkingen die je hebt over jezelf. Na verloop van tijd zul je beginnen te begrijpen wat je gelukkig maakt en wat voor soort persoon die je wilt zijn. Vervolgens kunt u uit te gaan en die persoon.