Hoe om je benen te houden Soft & Spot-Free

Hoe om je benen te houden Soft & Spot-Free


Zoninstraling is de belangrijkste oorzaak van huidproblemen, maar andere factoren een negatieve invloed hebben het uiterlijk of de gezondheid van de huid. Vervuiling, stress, slechte voeding, sigarettenrook en inactiviteit kunnen bijdragen tot bruine vlekken, rimpels en vergrote capillairen over het hele lichaam. Om de zachtheid, gladheid en het uiterlijk van uw benen te behouden, nemen gewoonten van een goede huidverzorging.

instructies

1 Gebruik scheerschuim of gel als je scheren. Droog scheren of scheren met alleen water, kan snijden of de huid irriteren. Ook moisturizer van toepassing op uw benen na elke douche of bad. Warm water zorgt ervoor dat de huid uitdrogen, wat kan leiden tot schilferige of droge huid. Moisturizer re-hydrateert de huid om het te glad en zacht te houden.

2 Laat je benen. Wanneer u actieve of op je voeten, je benen zwellen en band. Ga zitten en rusten voor ten minste 30 minuten per dag om de bloedcirculatie te reguleren. Prop de poten zodat ze hoger gelegen dan de rest van het lichaam.

3 Exfoliate je benen een keer per week. Afschilfering verwijdert dode huidcellen en verjongt de huid een gezonde glans. Gebruik een puimsteen op de voeten ook, indien gewenst.

4 Vermijd zitten met je benen gekruist, indien mogelijk. De kruising van de poten kan zwelling van de enkels, omdat de top legt grote druk op de bloedvaten en veroorzaakt vochtretentie. Tijd, zwelling en vochtophoping leiden tot de ontwikkeling van spataderen en been uitstulpingen.

5 Gebruik zonnebrandcrème en vermijd zonnebanken. Blootstelling aan zonlicht kan zonnevlekken of bruine vlekken veroorzaken. Bruine vlekken zijn patches van hyperpigmentatie, waar de huid donkerder dan de omliggende huid. Bruine vlekken geven een overmaat van melanine (en kan een teken van melanoom). Ze gaan vaak gepaard met bloeden, korstvorming, erosie van de huid, druipende, schalen, roodheid of patches van kleur. Solliciteer lichter crème om bruine vlekken om hun zichtbaarheid te verminderen.