Hoe om het ongemak van een blaasontsteking Ease

Hoe om het ongemak van een blaasontsteking Ease

Blaasontsteking, ook wel urineweginfecties (UTI), veroorzaakt door bacteriën in de urinewegen. Zowel mannen als vrouwen kunnen krijgen UTIs, maar ze komen vaker voor bij vrouwen. De reden waarom vrouwen gevoeliger voor blaasontsteking omdat ze korter urethras, die gemakkelijker bacteriën om de blaas te bereiken maakt. De belangrijkste symptomen van de blaas infecties zijn vaak moeten plassen en branden na het plassen. Als de infectie verergert, branden in de plasbuis kan voortdurend worden gevoeld. Een UTI dat is onbehandeld kan uitbreiden naar de nieren. Behandeling vereist antibiotica door een arts voorgeschreven. In afwachting van de antibiotica door te voeren, kan huismiddeltjes worden gebruikt voor het verlichten blaasontsteking ongemak.

Stap 1

Drink zes 8 ons glazen water per dag om bacteriën uit de blaas te spoelen. Een ander voordeel van het drinken van veel water is dat het verdunt de urine, waardoor het verbranden minder bij het plassen.

Stap 2

Urineren zo snel mogelijk wanneer je de drang. Een lege blaas houdt-bacteriën geteisterde urine uit de blaas. Vrouwen moeten afvegen van voren naar achteren vanaf de vagina en eindigt naar de anus, om te voorkomen dat verontreinigende de urethra met fecale bacteriën.

Stap 3

Reinig de urethra door het gieten van een kop van warm water via penis of de vagina na het plassen bacteriën uit de genitaliën te verwijderen en het brandende gevoel veroorzaakt door de blaasontsteking verlichten.

stap 4

Verlichten blaas-infectie ongemak door het weken in een warm bad. Vermijd het gebruik van bubbelbad of andere bad additieven die de plasbuis kunnen irriteren.

stap 5

Drink 2-3 8-ounce glazen cranberrysap per dag om de genezing te bevorderen. Inname van water kan worden gereduceerd tot make-up voor het bedrag van de cranberry sap, dat je drinkt. Volgens de Infectious Diseases Society of America, cranberry sap voorkomt bepaalde bacteriestammen "hechten aan cellen in de urinewegen uroepithelial".

stap 6

Eet yoghurt dat actieve Lactobacillus acidophilus bevat. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, Lactobacillus acidophilus versterkt het immuunsysteem en voorkomt of verkleint de toekomst blaasontsteking. Vrouwen kunnen ook gebruik maken van Lactobacillus acidophilus intern in de vagina. Plaats 1-2 capsules of tabletten van Lactobacillus acidophilus in de vagina eenmaal per dag gedurende twee weken blaasontsteking verminderen.

Wat je nodig hebt

  • Cranberry sap
  • Yoghurt dat actieve Lactobacillus acidophilus bevat