Hoe om het ongemak van droge ogen te verminderen

Droge ogen kunnen worden ongemakkelijk en ervoor zorgen dat de patiënt om te ervaren pijn, lichtgevoeligheid, een zanderig gevoel, jeuk en roodheid. Droge ogen optreden wanneer je traanbuisjes niet produceren genoeg tranen. Een aantal voorwaarden zijn verbonden met droge ogen, waaronder ooginfecties, menopauze, medicijngebruik en artritis.

instructies

1 Draag oogbescherming. Doe zonnebril als je last hebt van droge ogen. Dit zal de pijn te verlichten door het verminderen van uw blootstelling aan zonlicht en wind.

2 Gebruik kunsttranen die vrij verkrijgbaar zijn en kunnen worden gebruikt wel acht maal per dag. Een populair merk van smerende oogdruppels is TheraTears.

3 Blijf uit de droge hitte. Wandelen in een lage vochtigheid kan de pijn van droge ogen verergeren. Gebruik een luchtbevochtiger om de symptomen te verlichten. Van airconditioning voorziene woningen en gebouwen kan ook leiden tot droge ogen. Je moet vooral niet zitten in de buurt van een luchtopening die waait in je gezicht.

4 Neem een supplement. Visolie en lijnzaadolie supplementen zijn beide gevonden om het ongemak van droge ogen te verminderen. U kunt deze producten te kopen van een vitaminesupplement retailer en gebruiken ze dagelijks om op natuurlijke wijze te smeren de ogen.

5 Blink vaak. Wanneer u een poging te knipperen te maken, bent u het verspreiden van het vocht over je ogen. Geef uw ogen significante rust, vooral als je TV kijkt of staren naar uw computerscherm.

Hints

  • Je moet spreken met uw arts als u doorgaat met last van droge ogen. Als hij in staat is de onderliggende oorzaak van de aandoening te behandelen, kan verlichting te vinden.