Hoe om hardnekkige vlekken van vinyl Boat Seats verwijderen

Hoe om hardnekkige vlekken van vinyl Boat Seats verwijderen


Als uw boot of jetski heeft witte stoelen, zult u vaak de behoefte om vlekken schoon te maken van hen. Of het nu een voedsel vlek of een vlek van een vriendelijke bezoeker dier, kunt u deze plaatsen stijgt naar glanzend wit met een beetje elleboog vet. Gebruik alleen een bleekmiddel schoner op wit zetels. Je moet uw boot of jetski op zoek als nieuw weer in een mum van tijd.

instructies

1 Verwijder alle boot zetels van de boot en de plaats in de buurt van een outdoor waterslang. Zorg ervoor dat u werkt in de zon. De zon zal het bleken proces op weg te helpen.

2 Plaats de Soft Scrub op een wattenstaafje. Dep het reinigingsmiddel op een smet op een onopvallend deel van de zitting. Royaal aanbrengen.

3 Plaats de stoel in de zon en laat de stofzuiger volledig opdrogen. Controleer de plekken regelmatig voor vooruitgang. Je hoeft niet te laten dit te lang.

4 Gebruik de slang af te spoelen de gedroogde schoner. Controleer het gebied voor verkleuring van de stoel alvorens deze methode over een merkbaar deel van de zitting.

5 Herhaal het proces om de rest van de stoel te reinigen. Zorg ervoor dat alle gebieden op de stoel dat niet zijn wit te vermijden.

6 Gebruik de slang aan op de zitting goed naspoelen als u tevreden bent met het resultaat.

7 Laat de stoelen te drogen in de zon en breng de 303 beschermer van de stoelen, zodat zij zacht blijven.