Hoe om gingivitis te behandelen met behulp van Home Remedies

Hoe om gingivitis te behandelen met behulp van Home Remedies


Gingivitis is een infectie van het tandvlees. Symptomen zijn onder meer bloeden van het tandvlees tijdens en na het tandenpoetsen en rode, gezwollen tandvlees. Gingivitis ontstaat wanneer tanden niet goed geregeld met behulp mondhygiëne. Poetsen en flossen van uw tanden en het zien van een tandarts regelmatig zijn belangrijk bij het voorkomen van gingivitis. Als je tanden niet goed geborsteld en flossed elke dag naar de dunne film van bacteriën bekend als tandplak te verwijderen, zal gingivitis optreden en je kunt je tanden verliezen. Naast een goede mondhygiëne en regelmatige tandarts check-ups, zijn er dingen die je kunt doen thuis te behandelen en / of gingivitis te voorkomen.

instructies

Met behulp van Home Remedies om gingivitis te behandelen

1 Neem een snuifje zout en voeg deze toe aan een glas lauw water om een zelfgemaakte zoutoplossing maken. Spoel uw mond met deze oplossing een keer in de ochtend en een keer 's avonds om de bloedcirculatie te verhogen en het gemak van de zwelling van het tandvlees.

2 Kies voor koolzaadolie, zonnebloemolie, of sesamolie en combineer een ounce van uw gekozen olie met 10 druppels of tea tree olie, 6 druppels mirre olie, 3 druppels citroen olie en 1 druppel pepermuntolie. Meng deze oliën goed samen en masseer in uw tandvlees na het tandenpoetsen. U kunt ook dit oliemengsel als mondspoeling gebruiken na masseren in uw tandvlees. Wees niet te slikken.

3 Combineer oliën in stap twee met uw keuze van ofwel 1 druppel mirre olie en 1 druppel pepermuntolie of 2 druppels kruidnagel olie en 1 druppel tijm olie met 1 kop kokend water voor een verfrissende mondwater te maken. Deze olie mondwater zal uw tandvlees te kalmeren en ontsteking van het tandvlees te verminderen van de gingivitis.

4 Wrijf uw tandvlees met sesam of kokosolie of drinken verdund citroensap te kalmeren bloeden en terugtrekkend tandvlees veroorzaakt door gingivitis. Ook door het eten van rauwe appels, peren en meloenen kunt u bloeden en terugtrekkend tandvlees veroorzaakt door gingivitis te kalmeren.

5 Bereid sterke kamille thee of kijk naar kamille in tandpasta. Als het drinken van kamille in de vorm van thee, drink een kop tussen de maaltijden of gebruik het als een mondspoeling. Kamille kunnen ontstekingen en bacteriën door gingivitis verminderen.

6 Alternate en warme en koude kompressen van toepassing zijn op je gezicht naar een ontsteking van het tandvlees veroorzaakt door gingivitis te verminderen. Doe dit meerdere keren per dag voor de beste resultaten.

Hints

  • Poets en flos je tanden juist elke dag om gingivitis in de eerste plaats te voorkomen. Neem de tijd tandenpoetsen in plaats van borstelen in een haast.
  • Floss correct en zorgvuldig, en zorg ervoor om binnen te geraken tussen de tanden en het verwijderen van etensresten en plaque die gingivitis veroorzaakt.
  • Gingivitis begint bij het tandvlees dus zorg ervoor dat het tandvlees, evenals de rest van je tanden te poetsen. Ook borstel je tong bij het poetsen van je tanden.
  • Gebruik een elektrische tandenborstel. Studies tonen aan dat elektrische tandenborstels verwijderen 98,2 procent van de plaque terwijl een gewone tandenborstel verwijdert alleen 48,6 procent van de plaque.
  • Gebruik Vitamine C regelmatig. Vitamine C zal niet genezen gingivitis maar het kan helpen om uw tandvlees bloeden.
  • Eet een rauwe groente elke dag. Rauwe groenten zijn hard en zal helpen om gingivitis rijden met de reiniging en het stimuleren van tanden en tandvlees.
  • Houd die check-ups met de tandarts om je tanden regelmatig schoongemaakt.
  • Heeft de waarschuwingen van uw tandarts over gingivitis niet negeren. Als u de waarschuwingen te negeren en niet goed voor uw tanden en tandvlees zorg door regelmatig poetsen en flossen en het houden van uw check-ups, kunt u verliest uw tanden.