Hoe om gewicht te winnen Na Boulimia

Volgens de in licentie gegeven diëtist Joanne Larsen, het beperken van calorie-inname door spoelen kan de stofwisseling naar beneden te gaan als het lichaam probeert om energie te besparen. Zodra de bulimisch hervat een normaal eetpatroon, zal haar lichaam automatisch bijstellen haar stofwisseling terug zijn pre-boulimia staat.

instructies

Aankomen

1 Consumeer meer calorieën. Volgens de educatieve website UCLA, moet je consumeert 3500 calorieën alleen maar om een ​​pond te krijgen. Met het oog op een pond per week te krijgen, moet u een extra 500 calorieën per dag. Om dit te doen, moet je eten 3 grote maaltijden per dag, plus een extra 3 snacks. Consumeren voedingsmiddelen die rijk zijn aan gezonde vetten, zoals vis, noten en steak zijn.

2 Eet meer koolhydraten zoals brood en pasta's. Dit zal ervoor zorgen dat u genoeg energie om de fysieke activiteit die nodig is om je lichaam te herstellen terug naar zijn oorspronkelijke gezonde staat uit te voeren.

3 Neem contact op met een erkende diëtist om uw dieetwensen goed te kunnen beoordelen. Hij zal uw persoonlijke situatie te evalueren en ontwerpen van een dieet programma dat uw behoeften direct past. Een overleg met een diëtist wordt gedekt door de meeste medische verzekeringen.

4 Ga door met veel water te drinken, maar ook vloeistoffen die rijk zijn aan vet, zoals melk, sappen, shakes, en frisdrank te voegen. Voeg proteïne poeder om een ​​glas water om meer calorieën per dag te consumeren.

5 Oefening om spieren op te bouwen en het bereiken van een gezond gewicht. Loop een mijl of twee elke dag, en alleen gewichtheffen oefeningen met halters. Het uitvoeren van een veel cardio-oefeningen, zoals hardlopen of aerobics, zal ertoe leiden dat u om gewicht te verliezen.

6 Praat met een school counselor of een psycholoog, terwijl je verder op je pad naar herstel na boulimia. Houd een eetdagboek dat uw dagelijkse voedselinname zal volgen, als visueel zien van uw voortgang kan houden ga je in de juiste richting.