Hoe om gewicht te winnen met Mammoth 2500

Hoe om gewicht te winnen met Mammoth 2500

Mammoth 2500 is een gewichtstoename supplement beschikbaar via Interactive Nutrition. Het is rijk aan calorieën en bevat meer dan 50 g eiwit. Het eiwit dat voorkomt in Mammoth 2500 is afgeleid van wei, melk en eieren. Het bevat ook hoge niveaus van glycine, alanine, arginine en methine, een groep van aminozuren voor spiergroei. Elke portie heeft 11 gram vet en 156 g koolhydraten. Voor u een gewicht-gain product, raadpleeg dan uw arts. Ze kunnen wensen om uw gewicht te controleren om ervoor te zorgen dat je verblijf in een gezond assortiment.

Stap 1

Kies de smaak van Mammoth 2500 die u wilt gebruiken. De geconcentreerde formule is verkrijgbaar in vier smaken: chocolade, aardbei, vanille en banaan. U kunt het product te kopen van voedingsproduct retailers zoals My Vitamin Superstore.

Stap 2

Bereid een portie van Mammoth 2500. Plaats vier scoops van het poeder in een blender. Voeg 500 ml water of vetvrije melk. Meng de ingrediënten tot goed gemengd, en consumeren de shake in een vergadering. Raadt de fabrikant met melk aangezien het schudden een groter aantal voedingsstoffen en een betere consistentie geven. Als u gebruik maakt van water om de shake te bereiden, toe te voegen ijs aan de blender te helpen dikker het schudden. Een schok is gelijk aan een portie. Elke portie bevat 920 calorieën wanneer bereid met water, en 1250 met melk.

Stap 3

Consumeer 1-3 porties van Mammoth 2500 op een dagelijkse basis. Bewaak uw vooruitgang daags indien u voor het eerst start met het gebruik van het gewicht gainer. Pas het aantal porties je verbruikt op basis van hoe snel je gewicht toeneemt.

stap 4

Eet eiwitrijke voedingsmiddelen. Naast het krijgen van het eiwit uit Mammoth 2500 om gewicht te krijgen, moet je een eiwitrijk dieet. Volgens de fabrikant, als je actief zijn en willen om gewicht te winnen, dagelijkse consumptie moet 1 gram eiwit per 1 pond lichaamsgewicht zijn. Eiwitrijke voedingsmiddelen bevatten kipfilet, eiwitten, tofu, kalkoenfilet, mager rundvlees en vis.

Wat je nodig hebt

  • Mammoth 2500 geconcentreerd poeder