Hoe om gewicht te winnen in de borsten en Butt

Hoe om gewicht te winnen in de borsten en Butt


In de wereld van de mode, de typische model heeft weinig of geen bochten, en veel vrouwen streven ernaar om deze verschijning te bereiken. Maar als je probeert om de andere kant op te gaan en een aantal bochten te ontwikkelen door het aantrekken van het gewicht in de borsten en billen, misschien vind je dat doet verrassend uitdagend kan zijn.

instructies

1 Begrijp je lichaam. Als je een pre-adolescent meisje probeert om gewicht toe te voegen aan deze regio's, de beste ding om te doen is een paar jaar wachten voordat u probeert om jezelf te beeldhouwen. Tijdens de tienerjaren, je lichaam verandert gestaag, en proberen om die veranderingen te reguleren is vaak zinloos.

2 Ken de risico's. Zodra u begint met het verleggen van je lichaam in één richting, kunnen de resultaten moeilijk te controleren, tenzij u uitzonderlijke metabole omstandigheden. Gewichtstoename presenteert gezondheidsrisico's, zodat u uw arts te raadplegen voordat je het probeert.

3 Gewicht healthfully. Gebruik een workout regime dat zich richt op de oefeningen gericht op de borsten en heupen. U zult eigenlijk niet het creëren van grotere borsten, maar in plaats daarvan de opbouw van spieren onder hen die uiterlijk te geven. Bouw je borstspieren door het verhogen van het gewicht belasting op bankdrukken. Bouw je kont spieren door het verhogen van het gewicht belasting van leg extensions.

4 Eet meer en laat je lichaam op te slaan het extra gewicht. Door het verkrijgen van een paar pond, vrouwen hebben de neiging om op natuurlijke wijze verhogen van de omvang van hun kont en buste.