Hoe om gewicht te verminderen op de buik

Hoe om gewicht te verminderen op de buik


Maag vet is een ander woord voor visceraal vet, dat is vet dat onder uw spieren en rond je organen wordt opgeslagen. Je kunt het verliezen, maar je kunt het niet te verliezen op zijn eigen. In plaats daarvan moet u uw totale lichaamsvet te verminderen om je buik vet omdat je lichaam krijgt te verminderen en verliest vet gelijkmatig; als er wat vet op je buik, is er waarschijnlijk vet op je gezicht, armen en benen ook.

Om je lichaamsvet te verlagen - en daarmee je buik vet - je moet wezen aanvallen vanuit twee invalshoeken: dieet en lichaamsbeweging. De eerste is belangrijker dan de laatste, maar de laatste maakt de voormalige aanzienlijk makkelijker doordat u om meer te eten.

instructies

1 Verminder de grootte van de porties op al uw maaltijden. Een veilige gewichtsverlies is 1 procent van je lichaamsgewicht per week - 1-2 pond voor de meeste mensen. Om een ​​pond per week te verliezen, moet je je calorie-inname verminderen met 500 per dag, dus verminderen uw porties te helpen maken dit bedrag. Dus, als je het ontbijt is meestal 3 eieren en een stuk toast (425 calorieën), kun je 100 calorieën te elimineren door het elimineren van het stukje toast. Als alternatief zou je een ei en de helft van de toast op te heffen. Als u dit uit te voeren door middel van al uw maaltijden moet je ongeveer 300 calorieën kort zijn elke dag - de andere 200 kan worden gemaakt in de uitoefening.

2 Verlaag uw eenvoudige inname van koolhydraten en te vervangen door complexe koolhydraten. Dit betekent dat het vervangen van wit brood met volkoren brood, witte pasta met bruine pasta en witte rijst met volkoren rijst. Een goede vuistregel is dat als het wit, moet je vermijden.

3 Elimineer frisdrank en fast food uit uw dieet.

4 Spreek met een fysieke trainer over een sterkte trainingsprogramma. Dit is weerstand opleiding dat samengestelde oefeningen gebruikt, en het zal zowel verbrandt veel calorieën en het verhogen van je stofwisseling, waardoor je lichaam meer calorieën verbranden als je uitvoert sedentaire dag-tot-dag-activiteiten zoals lezen of tv kijken.

5 Interval trein om de andere dag. Dit is cardiovasculaire oefening waar je zo hard werkt als je kunt voor een korte periode, dan werken aan een eenvoudiger tarief voor een korte periode. Begin met korte tussenpozen en lange rust, maar geleidelijk aan de resten na verloop van tijd afnemen. De "burst" karakter van deze oefening zal veel calorieën verbranden en, net als de krachttraining, snelheid van uw stofwisseling.

Hints

  • Maak je geen zorgen over buikspieroefeningen. Het is belangrijk zich te concentreren op het verliezen van het vet op de buik dan bouwen de spieren eronder. Wat meer is, krachttraining maakt gebruik van je buikspieren te stabiliseren.