Hoe om gewicht te verliezen voordat de school begint

Hoe om gewicht te verliezen voordat de school begint


Stel jezelf lopen in de hal op de eerste dag van school. Hoofden draaien, zijn mensen fluisteren. Het is net als een scène uit een film. Je hebt verloren die extra 15 pond. die is opknoping rond uw midden voor het afgelopen jaar. Uw jeans ziet er geweldig uit en uw huid gloeit. Je hebt de motivatie gekregen, maar hoe doe je aan de slag om deze droom werkelijkheid? Hier is een manier om gewicht te verliezen voordat de school begint.

instructies

1 Hoe om gewicht te verliezen voordat de school begint


Ga naar www.livestrong.com en inschrijven voor de gratis "Daily Plate" (zie bronnen). Voer uw huidige gewicht en je gewicht doel. Het programma zal u vertellen hoeveel calorieën je per dag moet eten om te verliezen 1-3 pond. een week. Als je een slimme telefoon, zoals een Blackberry of iPhone, kunt u downloaden van de Livestrong Calorie Counter en vul uw gegevens op de weg.

2 Hoe om gewicht te verliezen voordat de school begint


Input alles wat je eet om de online Daily Plate calorie teller. U zult versteld staan ​​hoe snel calorie-inhoud sommige voedingsmiddelen 'voegt up.To houden calorieën laag, op te nemen als veel groenten en fruit in uw dieet mogelijk zijn. Deze je te vullen zonder toevoeging van veel calorieën. Sommige van mijn andere low-calorie nietjes zijn: Lachende Koe kaas licht (35 calorieën), Progresso Light Groentesoep (120 calorieën) en vetvrije coffeemate creamer (10 calorieën per portie).

3 Hoe om gewicht te verliezen voordat de school begint


Voeg wat oefening om je routine. Download een boek op tape, of een favoriete muziek op uw MP3-speler. Zoek een wijk spoor, zoals bij een middelbare school of middelbare school. Ze zijn meestal open voor het publiek. Trek je hardloopschoenen en een aantal comfortabele kleding.

4 Hoe om gewicht te verliezen voordat de school begint


Run een ronde (1/4 mijl), en loop dan een halve ronde (1/8 mijl). Herhaal vier keer voor een totaal van 1,5 mijl. Oefening drie keer per week gedurende ten minste 30 minuten om u te helpen gewicht te verliezen. Begin langzaam, en voeg meer per week.

5 Hoe om gewicht te verliezen voordat de school begint


Verhoog uw eerste ronde afstand tot je loopt de hele mijl in de tweede week. Nadat u een mijl hebt uitgevoerd, verhogen de schoot van de volgende week met een kwart mijl. Luister naar je lichaam, zal het u vertellen hoe ver te gaan. Altijd lopen een ronde aan het einde om af te koelen en krijg je hartslag weer normaal. Kijk rond uw gebied voor 5K races.

Hints

  • De eerste week is altijd het moeilijkst. Zodra uw lichaam zich aanpast aan minder calorieën, zult u zich afvragen hoe u ooit aten zoveel before.Diet en oefening is de gezondste manier om gewicht te verliezen en het weg te houden voor een goede.