Hoe om gewicht te verliezen voor onderzoek

Hoe om gewicht te verliezen voor onderzoek


Afvallen gezond en gestaag voor onderzoeksdoeleinden. Eet een evenwicht tussen de verschillende voedingsmiddelen en altijd voorzien van verse vis, groenten en fruit, omdat zij de meest essentiële vitamines en mineralen voor je lichaam en zijn functies bevatten. Vergeet niet om veel water te drinken factor aan vezels, alcohol en sigaretten te voorkomen en een zachte oefening routine. Afvallen is niet alleen over het eten van kleinere porties, het is over het eten van vers, gezond voedsel dat vitaminen en mineralen bevat en over de uitoefening van een sterk hart en geest te behouden.

instructies

1 Teken een tafel op een stuk papier of maak een automatisch met behulp van een spreadsheet op een computer. Maak vijf kolommen aan de top "ontbijt", "lunch", "diner", "snacks" en "Water". Schrijf de dagen van de week langs de linkerkant. Plan afvallen op een gezonde, veilige tijdsperiode, zoals twee maanden.

2 Ontwerp een wekelijks maaltijden rooster met verschillende, uitgebalanceerde opties voor elk van de drie dagelijkse maaltijden: ontbijt, lunch en diner. Omvatten twee lichte, caloriearme snacks die in totaal ongeveer 200 calorieën per stuk. Probeer te bedenken maaltijden die vergelijkbare hoeveelheden calorieën bevatten. Gebruik een kant-en-klare maaltijd planner als het helpt. In evenwicht te brengen eiwitten, koolhydraten en vetten. Doel te eten ongeveer 500 calorieën voor elk ontbijt, lunch en diner. Het totale aantal calorieën nodig is om iemands lichaamsgewicht te behouden moet ongeveer 2000 vrouwen en 2500 mannen per dag, afhankelijk van de kolom. Echter, om gewicht te verliezen geleidelijk, kan het nodig zijn om deze totale vermindering tot ongeveer 1800 vrouwen, zoals beschreven door gewichtsverlies voor, met een overeenkomstige vermindering van 200-300 calorieën per dag voor mannen.

3 Maak de eerste maaltijd. Tel het aantal calorieën in elk ingrediënt. Tel de totale calorie-inname voor elke maaltijd, met behulp van een rekenmachine indien nodig. Noteer het aantal calorieën in uw tafel. Probeer niet om het aantal calorieën hoger zijn dan in een bepaalde dag, maar als je dat doet, het verminderen van de volgende dag de calorieën door zo veel, om het zelfs uit. Maak een notitie van de totale calorieën per dag in een zesde kolom als het helpt u bij het bijhouden van uw verbruik te houden.

4 Eet gecontroleerde hoeveelheden voedsel op regelmatige tijdstippen gedurende de dag. Oefening ten minste vier keer per week voor een uur op een moment als je wilt een gezond hart en gespierd uiterlijk te behouden als je gewicht te verliezen. Gezonde volwassenen moeten drinken zes tot acht glazen van vers water per dag voor een optimaal resultaat, volgens The Healthy Eating Club. Slechte vochtinname kan constipatie, nierstenen of zelfs spijsverteringskanaal kanker veroorzaken.

5 Meet uw gewicht op het einde van elke week met behulp van een weegschaal. Bereken je BMI (Body Mass Index) en ervoor te zorgen het is altijd onder de 30, want 30 of hoger betekent dat je bent klinisch zwaarlijvig, zoals beschreven door Research Penn State. Bereken uw persoonlijke BMI met behulp van deze vergelijking: BMI is gelijk aan uw gewicht in kilo's gedeeld door het kwadraat van je lengte in meters. Als je te zwaar bent, volgen dezelfde steady, caloriearm dieet om gezond te krijgen. Richt binnen de gezonde BMI bereik, dat is 18,5-25 te vallen.