Hoe om gewicht te verliezen op een lage glycemische index dieet

Hoe om gewicht te verliezen op een lage glycemische index dieet


Aan de lijn met behulp van de glycemische index is een van de gemakkelijkste manieren om gezond te eten en gewicht te verliezen. Wanneer u op deze manier te eten, hoef je niet spike uw bloedsuikerspiegel, en u vindt dat veel van uw hunkeren naar voedsel weg te gaan.

instructies

1 Als je gaat om gewicht te verliezen door het volgen van een lage glycemische index dieet, zorg ervoor dat u zich inzet voor het. Als u een item dat hoog op de glycemische index eten, zult u uw bloedsuikerspiegel spike en kunnen onweerstaanbaar hunkeren naar te hebben. Dus geen bedrog!

2 Wees ervan bewust dat je niet wordt het eten van suiker op dit dieet. Sugar terugtrekking kan gebeuren, maar moet verdwijnen binnen een week of twee.

3 Zoek een website die lijsten welke voedingsmiddelen zijn laag op de glycemische index (GI) en die hoge GI. Vermijd hoge GI voedsel. Als u wilt een veel gewicht te verliezen, eet medium GI voedsel in zeer beperkte hoeveelheden.

4 Houd er rekening mee dat, hoewel noten en kaas zijn lage GI voedsel, ze zijn zeer calorierijke. Zij mogen op een lage glycemische dieet, maar slechts in kleine hoeveelheden.

5 U kunt altijd eet veel mager vlees (hoewel geen enkele die worden verwerkt met honing of suiker) en nonstarchy groenten. Bonen zijn een lekker eten om ook toe te voegen in. Eet granen zoals haver met mate.

6 Als u het gevoel eetbuien beginnen om terug te keren, kijken naar wat je eet. Granen zijn het meest waarschijnlijk veroorzaakt hunkeren om terug te keren, en zijn niet zo laag glycemische als groene groenten en vlees. Vruchten moeten ook worden gegeten met mate.

7 Eet veel bessen. Ze zijn zeer lage glycemische, en voldoen aan een zoetekauw! Bramen en bosbessen zijn de beste om te eten op dit dieet.

8 Plan vooruit. Veel restaurants hebben geen lage glycemische voedingsmiddelen, bijvoorbeeld. Van plan om te eten in een Mexicaans restaurant (voorkomen dat de rijst, hebben het vlees en bonen) en houd een lage GI snack zoals amandelen met u te allen tijde, zodat u niet te geven in de drang om te gaan door de drive-in.

9 Voeg me als je vriend op eHow!

Hints

  • Zoals bij elk dieet, moet u veel water te drinken.
  • Bewerkte voedingsmiddelen zijn zelden lage glycemische. Vermijd ze.