Hoe om gewicht te verliezen op een Afwisselende Foods Diet

Een afwisselende voeding dieet helpt gewicht te verliezen door de timing van het type maaltijd te voldoen aan uw niveau van de activiteit. In de meest elementaire vorm van een afwisselende voeding, aan te passen u uw inname van koolhydraten (een macronutriënt grotendeels aanwezig in voedingsmiddelen zoals brood, granen en andere zetmeelhoudende items) om dagelijkse oefening niveaus. Volgens klinische voedingsdeskundige Jay Robb en fitness coach Christian Thibaudeau, dit dieet systeem helpt om je lichaam te voorzien van de snelle brandstof koolhydraten, waar nodig, terwijl het vermijden van carb consumptie in tijden wanneer het meer kans om u te helpen vet te verliezen zou zijn.

instructies

Afwisselend Foods Diet

1 Bepaal van tevoren welke dagen van de week zal je uit te werken, of dat betekent gewicht opleiding, aërobe activiteit of eenvoudige oefening zoals wandelen of werken in de tuin. De dagen dat je de grootste hoeveelheid van de activiteit uit te voeren zal de dagen dat u zal worden toegestaan ​​om meer koolhydraten te consumeren in uw dieet, waardoor afwisselend uw voedselinname om gewichtsverlies te vergemakkelijken. Het grootste deel van uw carb verbruik moet afkomstig zijn van natuurlijke voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten en volkoren granen.

2 Bepaal de verwachte intensiteit van uw activiteiten om te bepalen hoeveel koolhydraten je moet toewijzen aan een bepaalde dag.

Als je een hoge intensiteit van het werk, zoals sprinten, gewicht opleiding of een lange stint van aërobe activiteit (01:59 uur) uit te voeren, consumeren overal 200-300 gram koolhydraten gelijkmatig verspreid over de dag om uw activiteit brandstof.

Op de dagen dat u alleen een matige hoeveelheid van de oefening, zoals stevig wandelen, basic aerobics of een relatief grote hoeveelheid werken in de tuin zal uitvoeren, verbruiken slechts 100 tot 200 gram koolhydraten.

Verbruiken niet meer dan 50 tot 100 gram koolhydraten op dagen waar je het uitvoeren van een nominaal bedrag van lichamelijke activiteit, zoals het lopen van de hond voor een half uur of het uitvoeren van een kleine hoeveelheid van het schoonmaken of werken in de tuin.

3 Plan uw maaltijden rond uw dagelijkse carb allocatie. U kunt de koolhydraten bedragen voor verschillende voedingsmiddelen op de voedingswaarde etiket of op de website Nutritional gegevens voor voedsel te vinden. Via deze zul je in staat om te zien hoeveel gram koolhydraten in een portie van elk bepaald levensmiddel zijn. Let op, deze bedragen tegen uw dagelijkse carb grenzen te houden van uw totale inname van koolhydraten niveau te houden. Gebruik een levensmiddel schaal om ervoor te zorgen dat uw portie juist is om nauwkeuriger schatting van uw inname van koolhydraten.

4 Zorg ervoor dat u gewicht te verliezen door het beperken van uw inname van "junk" voedsel, verwerkte voedingsmiddelen, alcohol, suikers en andere lege calorieën, terwijl het krijgen van de meeste van uw calorieën uit gezonde, voedzame voedingsmiddelen, zoals mager vlees, vis, noten, zaden, fruit, groenten, volle granen en dergelijke.