Hoe om gewicht te verliezen na Depressie Gewichtstoename

Hoe om gewicht te verliezen na Depressie Gewichtstoename

Uw depressie was een ellendige ervaring. Erger nog, die maanden u besteed versmolten met de bank of in bed liggen --- niet in staat om herhaalde negatieve gedachten af ​​te schudden, met alleen je beste vriend, de koelkast om u te houden bedrijf --- heb je achtergelaten met wat extra gewicht. Het goede nieuws is dat als je de behandeling van uw depressie, zal uw symptomen beginnen terugwijkende, je energie niveau zal stijgen en je kunt geleidelijk aan te verliezen dat extra gewicht door middel van oefening en het eten van meer voedzame voedingsmiddelen.

Stap 1

Maak een afspraak met uw arts om ervoor te zorgen dat uw depressie een lichamelijke oorzaak heeft. Terwijl de meeste depressies bij gezonde mensen strikt psychologische sommige depressies die gepaard gaan met gewichtsveranderingen een alarminrichting van schildklierproblemen of meer ernstige ziekten. Als medische tests blijkt dat er geen lichamelijke oorzaak voor uw depressie, maak dan een afspraak met een therapeut.

Een therapeut kan bepalen wat voor soort depressie je hebt en of je nodig hebt counseling, medicatie of een combinatie van beide. Een juiste diagnose is belangrijk, omdat verschillende vormen van depressie vereisen verschillende begeleiding advies en medicijnen. Een goede gids over wat te verwachten in therapie is de editie 1999 van het boek van Dr. David Burns "Feeling Good:. The New Mood Therapy"

Zodra u ontvangt een passende behandeling, moet uw stemming en energie niveaus beginnen verschuiven naar boven, waardoor het makkelijker voor u om gewicht te verliezen. Als u krijgen een anti-depressieve medicatie, dat maakt je lusteloos voelen en gewicht, vraag uw therapeut of het mogelijk is om uw medicatie dosering te veranderen of om u op een nieuw medicijn te zetten.

Stap 2

Maak een low-key oefenprogramma voor jezelf. Uw depressie kunnen u vermoeid hebben verlaten en uit vorm, dus beginnen met een eenvoudige oefening programma dat u gemakkelijk te onderhouden te vinden. Gentle warming-up oefeningen, gevolgd door een 30-minuten lopen elke dag, zal helpen je lichaam calorieën te verbranden sneller weer.

Als u advies nodig heeft over het maken van een wandel-programma, probeer Mayo Clinic's "Wandelen voor Fitness." Als je je pre-depressie energie terug te winnen, kunt u meer veeleisende vormen van lichaamsbeweging te nemen.

Draag een stappenteller, een kleine metalen of plastic apparaat dat meet hoeveel stappen je elke dag moet innemen. Het wordt gedragen geklemd om je taille en kost tussen de $ 10 en $ 50. Blijf gemotiveerd door het opnemen in je dagboek de dagen en tijden van uw wandelingen en de stappenteller tellen tijdens elke wandeling. De American College of Sports Medicine biedt een gratis downloadbare pamflet, "Selecteren en effectief gebruik maken van een stappenteller."

Stap 3

Deelnemen aan een online gewichtsverlies support gemeenschap. Veel gewichtsverlies websites hebben message boards, video's, planners, agenda's, recepten, calorie rekenmachines, motiverende berichten, e-mail nieuwsbrieven en tal van andere middelen, de meeste van hen vrij. Een goed voorbeeld is de SparkPeople website, maar er zijn vele anderen. Kies een online community waar de mensen opknoping uit zijn vriendelijk en niet-oordelende. In de nasleep van een depressie, steun en aanmoediging, geen kritiek nodig.

Wat je nodig hebt

  • dagboek
  • Pen
  • Pedometer