Hoe om gewicht te verliezen met Goji 100

Goji 100 is een ongezoete vorm van goji sap met alle vijf bekende boksdoorn Glycoconjugate polysacchariden, ook wel bekend als LBGP 1-5. Een studie met betrekking tot het gebruik van de actieve bestanddelen van Goji 100 en gewichtsverlies is gepubliceerd in het British Journal of Nutrition. De studie concludeerde dat het gebruik van boksdoorn (goji's Latijnse naam) via polysacchariden Goji's worden verondersteld om evenwicht bloedsuikerspiegel helpen. De polysacchariden in de formule werden verondersteld het lichaamsgewicht te verminderen door verbeteren van de omzetting van voedsel in energie in plaats van vet in sommige deelnemers.

instructies

metabolisme verhogen

1 Verhoog uw stofwisseling om gewicht te verliezen. Snelheid van uw stofwisseling door het verbranden van meer calorieën dan je verbruikt tijdens het verkrijgen van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen. Voer aërobe oefening ten minste vier keer per week tijdens het gebruik van Goji 100. Aerobic oefening verbrandt calorieën, en het intenser je beweegt, hoe meer calorieën je verbrandt. Het British Journal of Nutrition studie over de consumptie van boksdoorn heeft laten zien dat het helpt je lichaam meer calorieën verbranden, waardoor je meer energie zal geven. Fytochemische en flavonoïde eigenschappen van Goji 100, en andere soortgelijke producten zoals Acai, bleken ook cholesterol te laten oxideren en vormen arteriële plaques. De consumptie van flavonoïden in het algemeen helpen om uw bloedvaten open en functioneren soepel te houden. Houd er rekening mee dat de effecten van fytochemicaliën zijn nog in wetenschappelijk onderzoek en zijn er eigenlijk heel weinig overtuigende studies met betrekking tot gewichtsverlies effecten van Goji 100.

2 Eet minder calorieën om gewicht te verliezen. Wees bewust van de portiegrootte als calorie-inhoud toeneemt met portiegrootte volgens de USDA. Goji 100 wordt gedacht aan natuurlijk en effectief te helpen uw lichaam de controle van uw honger en onbedwingbare trek te verminderen, aangezien 68% van de massa van een gojibes bestaat als een complexe koolhydraten. Goji 100 vermindert ook de productie van de stress hormonen die ervoor zorgen dat uw lichaam om overtollig vet op te slaan. Dit helpt de calorieën die je lichaam absorbeert van hoge glycemische en vet voedsel te verminderen. Heeft een grote hoeveelheid calorieën consumeren als op zoek om gewicht te verliezen terwijl het nemen van Goji 100.

3 Neem een ounce één of meerdere malen per dag als voedingssupplement alleen. Blijven eten tussen de vijf en acht laag vetgehalte, low-calorie-maaltijden per dag. Volgens de Free Life Research Team, neem Goji 100 voorafgaand aan het eten in de ochtend en de middag. Goji 100 kan alleen worden ingenomen of gemengd met sap. Goji 100 is gebleken om mensen te helpen gewicht te verliezen in de gepubliceerde bevindingen van de "wetenschappelijke studies" door Free Life, maar ze zijn een nutritioneel organisatie die direct verkoopt het product.