Hoe om gewicht te verliezen door te lopen 2 uur

Hoe om gewicht te verliezen door te lopen 2 uur

Als je wilt afvallen, kunt u beginnen met een wandel-routine. Hoewel joggen en lopen meer calorieën in korte tijd kan branden, lopen voor twee uur per dag kan helpen om de hoeveelheid verbrande calorieën per dag. Als u uw snelheid van gewichtsverlies te verhogen, stimuleren uw snelheid of uitdagingen toe te voegen, zoals heuvels. Raadpleeg uw arts om advies vóór het begin van een nieuw plan van het gewichtsverlies.

Stap 1

Loop om de andere dag gedurende twee uur in een gematigd tempo. Als je nieuw bent bij het lopen zijn, streven naar een snelheid van 3 mph te handhaven voor de duur van de wandeling. Volgens de American Council on Exercise, dan heb je 524 calorieën in twee uur lopen te verbranden als je 175 pond weegt.

Stap 2

Breek uw wandeling in kortere intervallen. Als u het moeilijk vindt om continu lopen gedurende twee uur, breek de wandeling in twee 60 minuten wandelen of drie 40-minuten wandelen.

Stap 3

Verhoog uw snelheid een geleidelijker tot u een vlot tempo van 4 mph te bereiken. Iemand die weegt 175 pond. zal een totaal van 794 calorieën te verbranden in twee uur, afhankelijk van de American Council on Exercise.

stap 4

Plan uw maaltijden rond je wandelschoenen routine. Afweren honger en houd je energie voor de twee uur je loopt door het eten van een snack uit een magere eiwitten en complexe koolhydraten. Een voorbeeld zou magere fruityoghurt, een volkoren bagel, en pindakaas of een kalkoen sandwich. Consumeren een eiwitrijk tussendoortje binnen 30 minuten na het einde van de training. Voorbeelden hiervan zijn een eiwit bar, proteïne shake, chocolademelk, serveren van amandelen of magere kaas stick.

stap 5

Maak uw wandelingen meer uitdagende. Om nog meer gewicht te verliezen, gebruik maken van een loopband in de helling van uw wandeling te verhogen. Begin bij 1 procent en het verhogen van de helling tot 7 procent te bereiken. Ook moet u wisselen tussen lopen met een snelheid van 3,5 mph en draait op 5 mph.

Tips

  • Vergeet niet om een ​​caloriearm dieet volgen als je wilt afvallen. Het eten van een dieet met veel vet en calorieën zal gewichtsverlies moeilijk, zelfs met lange sessies van de oefening te maken.

Wat je nodig hebt

  • tredmolen