Hoe om gewicht te verliezen door het vermijden van vet voedsel

Hoe om gewicht te verliezen door het vermijden van vet voedsel


Voor mensen met overgewicht of obesitas individuen, de eerste stap tot het verliezen van gewicht is bij de uitvoering van een goede voeding. Niet alleen het verliezen van gewicht maakt mensen gezonder en energieker voelen, het snijdt de rug van de dreiging van een potentieel gevaarlijke medische aandoeningen zoals hart-en vaatziekten en diabetes. Het vermijden van vet voedsel en te vervangen door voedzame items alsook het veranderen eetgewoonten is essentieel voor het verliezen van gewicht, vooral wanneer in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging.

instructies

1 Vervang verzadigde vetten, zoals die gevonden in rood vlees en zuivelproducten, met meervoudig onverzadigde vetten in vis zoals zalm, makreel en haring.

2 Stop eten van producten met transvetten. Transvetten, die afkomstig zijn uit het toevoegen van waterstof aan plantaardige olie en meer solide dan olie, kan worden gevonden in snacks en gefrituurd voedsel. Margarine, koekjes, gebak of iets gemaakt met plantaardige olie functie transvetten. Voor snacks, eet fruit of groenten, die laag in calorie├źn en veel vezels zijn.

3 Verander je eetgewoonten te helpen houden jezelf weg te vet voedsel. De meeste mensen snack gedachteloos tijdens het kijken naar tv, bijvoorbeeld. Evalueer uw eetpatroon, en proberen om gedragingen die leiden tot een ongezonde tussendoortjes te vermijden. Doe iets tijdens het kijken naar tv, zoals wasgoed of breien.

4 Maak een dieet plan dat ernstig beknot vette items. Als u uw eten op voorhand te plannen, is er minder ruimte om afdwalen van uw dieet. Kopen genoeg voedsel om u voor het laatst door uw plan. Als je hebt wat je nodig hebt, is er minder kans om vals te spelen.