Hoe om gewicht te blijven met een Calorie Calculator

Hoe om gewicht te blijven met een Calorie Calculator


Als u niet wilt winnen of verliezen gewicht, is het wellicht handig als u weet dat de geschatte hoeveelheid calorieën die je moet eten om uw gewicht te handhaven. Dit stuk van informatie is relatief snel en eenvoudig te verkrijgen, maar heel veel mensen niet weten ongeveer hoeveel calorieën ze zou moeten eten. Met deze kennis kan het makkelijker voor u om uw gewicht te behouden als je de neiging hebben om te verliezen of gewichtstoename zonder te proberen te maken.

instructies

1 Gebruik een calorieënteller om een ​​idee van hoeveel calorieën je per dag moet eten om uw gewicht te blijven krijgen. Bijvoorbeeld, een gemiddelde man met een gewicht van 150 pond, die voert matige lichaamsbeweging dagelijkse behoeften 2795 calorieën per dag om zijn gewicht te behouden.

Calorie tellers kunnen eenvoudig online worden gevonden. voeren gewoon een zoekopdracht met de woorden 'calorie teller. " Voor de meeste calorie tellers, wordt u gevraagd uw geslacht, gewicht en activiteitenniveau.

2 Schrijf op wat je eet en hoeveel calorieën het bevat in je dagboek na elke maaltijd.

3 Gebruik een calculator om de totale calorieën je gegeten de dag na elke maaltijd optellen. Berekening van het aantal calorieën je hebt gegeten na elke maaltijd geeft u een beter idee van hoeveel calorieën je moet eten aan het eind van de dag.

4 Tel het aantal calorieën dat je eet aan het eind van elke dag. Dit nummer moet in de buurt van het geschatte aantal calorieën dat je moet eten zijn.

5 Continue bijhouden van uw calorie-inname in je dagboek. Als je winnen of verliezen gewicht, pas je calorie-inname dienovereenkomstig. Als u het verliezen van gewicht, verhoging van de calorie-inname. Als u het verkrijgen van gewicht, vermindering van de calorie-inname. U kunt er ook voor kiezen om uw activiteit te veranderen als u niet wilt dat uw calorie-inname aan te passen. Als u het verliezen van gewicht, hoe lager de intensiteit van je trainingen. Als u het verkrijgen van gewicht, verhoging van de intensiteit van je trainingen.

Hints

  • Verdeel de hoeveelheid calorieën die je moet per dag te eten door het aantal maaltijden die u van plan bent om te eten per dag. Dit aantal zal u een goed idee van hoeveel calorieën elke maaltijd moet bevatten geven.