Hoe om gewicht Met Maca Root Gain

Hoe om gewicht Met Maca Root Gain


Veel vrouwen zoeken naar effectieve en gezonde gewichtstoename methoden.

Maca Root is een natuurlijke knolgewas afkomstig uit Peru die heeft bijgedragen sommige vrouwen het bereiken van hun gewichtstoename doelen. Maca wordt gezegd dat vele voordelen, waaronder een verhoging van uithoudingsvermogen, energie en vruchtbaarheid. Het is ook bekend dat hormonale disbalans te reguleren en te bevorderen gewichtstoename.

instructies

1 Onderzoek Maca merken en koos voor de degene die je voelt is het beste. Er zijn veel om uit te kiezen, dus zorg ervoor dat het van een gerenommeerd bedrijf met een gevestigde website. Maca wordt ook verkocht bij Whole Foods, Vitamin Shoppe en iherb.com. Het wordt geleverd in capsules en poedervorm. Ik kocht verstijfseld Maca capsules door Navitas Naturals, zodat de volgende stappen zijn van toepassing op de consumptie capsule.

2 Zodra u de aankoop van uw Maca 2-3 capsules in uw hele dag. Dit is niet omdat overmatig Maca is een voedingsmiddel en niet een supplement. Ik stel voor dat je begint met twee capsules voor 2 weken dan doorstromen naar 3 capsules. Na het nuttigen van Maca gedurende 4 weken een week pauze.

3 Zet een eenvoudige oefening programma dat spiergroei zal bevorderen elkaar. Om echte spiergroei te zien, op te heffen zwaardere gewichten met minder herhalingen. Beperk cardio activiteiten om 25-30 minuten met een matige snelheid. Oefening 2-3 keer per week. De consumptie van Maca daadwerkelijk bijdraagt ​​aan spieren krijgen!

4 Hoewel Maca zal uw eetlust te verhogen, niet overmatig eten. Eet gezond calorierijke in uw hele dag. Volkoren brood, aardappelen, soja melk, en tarwe pasta zijn grote toevoegingen aan uw dieet. Het toevoegen van een proteïne shake of Zorgen drankje om uw maaltijd plan is ook gunstig.

5 Wanneer u de gewenste gewichtstoename resultaten te bereiken, kan Maca verbruik te staken. Veel geluk en Gezond Leven!

Hints

  • Praat met uw zorgverlener over Maca Root aan, dat haar recht voor u te waarborgen.