Hoe om fit te blijven zonder te oefenen

Hoe om fit te blijven zonder te oefenen


Amerikanen zijn bezig. Met onze snelle levensstijl lijkt er nooit genoeg uren in de dag om te passen in de tijd om te oefenen. In feite, 7 van de 10 Amerikanen niet genoeg beweging krijgen. Er zijn eenvoudige manieren om fysieke activiteiten in uw dag op te nemen, zonder dat om tijd te maken voor de sportschool.

instructies

1 Verwerk meer wandelen in uw dagelijkse routines. De makkelijkste manier om fit te blijven zonder oefening is om het lopen te vervangen voor het rijden waar mogelijk. U kunt lopen naar het werk, de winkel, naar school, naar de kerk en om wat boodschappen te doen als een van deze opties zijn op loopafstand.

2 Parkeer uw auto verder van de winkel of op het werk, zodat je een paar stappen van de oefening kunt integreren in je dagelijkse routine.

3 Neem de trap waar mogelijk. Traplopen is een geweldige manier om fit te blijven zonder formele trainingsprogramma's.

4 Reinig uw huis. Het is geweldig voor het verhogen van uw activiteit niveau. Doe een been lunge elke keer dat je het vacuĆ¼m naar voren te duwen, doen kraakpanden als je stof items dichter bij de grond en het gebruik van grote armbewegingen bij het schoonmaken van de badkamerspiegel.

5 Dans de hele nacht. Dansen is een geweldige manier om fit te blijven zonder een formele oefening routine. Plan een dansende date met je partner of vrienden, of gewoon de gordijnen dicht, zet de muziek en dansen.

6 Speel met je huisdieren of uw kinderen. Apporteren met de hond en speel label met de kinderen. Zij zullen de extra tijd die u met hen doorbrengen en je lichaam waarderen de extra activiteit te waarderen om fit te worden.

7 Gebruik een push maaier om uw gazon of delen van uw gazon in plaats van een grasmaaier maaien.

Hints

  • Het dragen van een stappenteller om uw dagelijkse werk te bewaken is een grote motivator. Stappentellers is te vinden op vele sportzaken zoals Dick's Sporting Goods.
  • Als u gezondheidsproblemen of inactief voor een tijdje uw arts te raadplegen voordat u uw activiteit te verhogen.