Hoe om fit te blijven voor Gymnastiek

Hoe om fit te blijven voor Gymnastiek

Je hebt hard gewerkt tijdens de gymnastiek seizoen - nu is het tijd om wat tijd uit te trekken. Tijdens het buiten het seizoen, is het belangrijk om wat rust te krijgen en te herstellen van alle verwondingen die je hebt geleden, maar het is ook belangrijk om uw kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen te behouden, zodat je klaar als het nieuwe seizoen begint training bent. Om fit te blijven voor gymnastiek, je zou moeten doen een soort van cardio, krachttraining en flexibiliteit training op een regelmatige basis.

Stap 1

Markeer out tijd voor uw workouts, met behulp van uw papieren of elektronische agenda. Als je niet gebonden door de ontberingen van de reguliere training kan het gemakkelijk om trainingen over te slaan, maar ze toe te voegen aan uw agenda zal je helpen op koers te blijven. Blokkeren ongeveer een uur per dag, het geven van jezelf een rustdag per week.

Stap 2

Warm-up voor elke sessie door te wandelen of joggen voor ongeveer vijf tot 10 minuten. Naar aanleiding van dat, het uitvoeren van een deel van de dynamische rek je doet in gymnastiek training, zoals hoge been schoppen en arm kringen.

Stap 3

Doe een krachttraining routine ten minste twee dagen per week, waardoor je spieren ten minste 24 uur rust tussen de sessies. Een dag van de week, gericht op zowel het bovenlichaam en onderlichaam oefeningen die je dwingen om je eigen lichaam gewicht te heffen, zoals pushups, pullups, planken, Supermans, squats en lunges. Op de andere dag, een bezoek aan een sportschool en doe oefeningen zoals het bankdrukken, kabel flyes, halter pullovers en het hout hakken.

stap 4

Doe cardio-oefeningen drie tot vijf dagen per week. Run, fietsen, zwemmen of springtouw - zolang je aan het doen bent een soort van krachtige intensiteit oefening die u zullen helpen uw uithoudingsvermogen te behouden. Een of twee van de dagen, doe meer trainingen die 30 tot 60 minuten duren. Op twee andere dagen, doe een vorm van high-intensity interval training met uw gekozen vorm van cardio in plaats daarvan, het doen van een minuut van de maximale intensiteit hardlopen, bijvoorbeeld, en doe dan twee minuten op een herstel tempo. Cyclus tussen de twee acht keer in een intensieve training die u kunnen helpen uw aërobe en anaërobe capaciteit te verhogen te krijgen.

stap 5

Werk aan flexibiliteit na uw krachttraining en cardio workouts, als je spieren zijn echt warm. Werk aan je splitst, maar doen ook split sprongen, split sprongen, schouder rekt zich uit en bruggen, zodat u de flexibiliteit niet af hoeft te verliezen tijdens uw tijd van uw reguliere trainingsprogramma.

waarschuwingen

  • Als u al gewond tijdens het seizoen, overleg dan met uw arts of fysiotherapeut over een goed trainingsprogramma voor u tijdens het off-season, en nooit blijven oefenen met een ernstige blessure.

Tips

  • Als je niet het type om uit te werken zonder het stimuleren van een coach of team, overweeg dan het vinden van een off-season training bij een lokale sportschool of het huren van een trainer die je kan helpen op koers te blijven.

Wat je nodig hebt

  • Kalender