Hoe om fit te blijven van de Easy Way

Hoe om fit te blijven van de Easy Way

Fit blijven op een dagelijkse basis kan lijken als een karwei, vooral als je kopen in de commercials voor afslankproducten, dieetpillen en modieuze fitnessapparatuur. Maar als een fit persoon kan worden gecompliceerd wanneer je te ver van de basis afdwalen. De beste manier om fit te blijven is om gewoon gezonder eten en meer bewegen. Door het maken van slimmere keuzes in uw dag-tot-dag leven, kun je levenslang gewoonten die u zullen helpen fit te blijven zonder de noodzaak voor voeding aids en dure gewichtsverlies plannen te maken.

Stap 1

Woon-werkverkeer op een fysieke manier. Als je op loopafstand, raakte de stoep of neem uw fiets. Als je te ver van het werk wonen, neem het openbaar vervoer naar wat wandelen, of het park zo ver mogelijk van uw gebouw mogelijk te laten verlopen. Actief op zoek naar manieren om je lichaam te bewegen in plaats van schuwt van die mogelijkheden is een van de verschillen tussen iemand die fit en iemand die sedentair gedrag vertoont.

Stap 2

Winkel in de omtrek van de supermarkt. Het voedsel dat je in je lichaam zal uiteindelijk bijdragen aan uw niveau van fitness, en u zult gezond, geheel voedsel rond de omtrek van de winkel te vinden. Supermarktketens plaatsen eieren, vlees, brood, groenten en fruit, zuivel en rond de randen van de winkel, zodat je je meer kans om de gangpaden, die vaak vol van verwerkte, ongezonde voedingsmiddelen zijn winkel. Vasthouden aan de buitenmuren, zodat je je familie voedzame maaltijden kunnen voeden en geld besparen.

Stap 3

Een beroep doen op een vriend om te oefenen met je op een dagelijkse basis. Ik ben op weg naar de sportschool of het doen van een workout DVD in je eentje kan saai zijn. Wanneer u een toezegging om te oefenen met een vriend te maken, uw trainingen worden interessanter en u zelf verantwoordelijk voor uw niveau van activiteit aan iemand anders te maken. Maak een pact om te voorkomen dat het annuleren van uw sessies, tenzij het absoluut noodzakelijk is, en vormen samen het uitoefenen van een gewoonte.

stap 4

Stash gezonde snacks, waar je de meeste kans om binge op chips, koekjes en snacks gebak. Als je vaak je verleiden door de automaat in de late namiddag, houden trail mix in je bureau of in de auto om u te helpen de hapjes af te weren. Door het eten van de hele dag, houdt u uw stofwisseling opgestookt hoog om calorieën te verbranden. Kijk voor snacks rijk aan eiwitten, vezels en voeding zodat ze vullend en gezond.

stap 5

Drink water de hele dag. Elke andere drank bevat calorieën, suiker en andere chemicaliën. Niets hydrateert je lichaam als water. Koop een aluminium fles water en houd het vol hele dag. Het drinken van water is vooral nodig in combinatie met uw trainingsprogramma.

waarschuwingen

  • Neem contact op met uw zorgverlener voordat u begint met een oefening programma voor de eerste keer gebruikt of als u weg van fitness-programma's voor een tijdje zijn geweest, of als u een chronische gezondheidsproblemen.

Tips

  • Uw doel kan zijn om fit te blijven op de gemakkelijke manier, maar in ieder geval verplichten tot het elke dag. Dit is een verandering van levensstijl, dat is doe-staat.

Wat je nodig hebt

  • Waterfles