Hoe om fit te blijven tijdens de feestdagen

Hoe om fit te blijven tijdens de feestdagen

Om fit te blijven tijdens de feestdagen kan een onmogelijke taak lijkt. Alle van de heerlijke gerechten die hand-in-hand met de feestdagen gaan zijn moeilijk te weerstaan. U kunt tijd noch de neiging om uw regelmatige lichaamsbeweging tijdens het drukke seizoen. Vakantie het winkelen, partij planning, klaar voor de onderneming en andere boodschappen combineren om vastberadenheid te verzwakken en te verzenden wilskracht de weg van de Noordpool. Maar een paar strategieën kunnen u helpen vakantie fitness obstakels navigeren zonder spijt aan de andere kant.

Stap 1

Stel het haalbaar doel van alleen het onderhoud van uw huidige gewicht, en jezelf als een succes als je het tot januari zonder extra pond. Afvallen is notoir moeilijk tijdens het vakantieseizoen. Holiday gewichtstoename, terwijl gemiddeld slechts 1 pond over het algemeen, is zo veel als 5 pond voor degenen die al overgewicht of obesitas, volgens een 2000 studie gepubliceerd in "Nutrition Reviews". Maar denk niet dat je bent van de haak als u alleen krijgen een pond. De studie is ook gebleken dat de extra pond meestal niet weg te gaan, en kan verantwoordelijk zijn voor meer dan de helft van dat sluipende jaarlijkse volwassen gewichtstoename.

Stap 2

Navigeer vakantie maaltijden verstandig. Heeft u een eiwitrijke snack van tevoren; bijvoorbeeld, beef jerky heeft verrassend weinig calorieën, maar packs in het eiwit, die zal helpen je een vol gevoel. Of kies kwark en fruit; hoe dan ook, zal je minder op het diner of buffet tafel te eten.

Stap 3

Bewaar het beste voor het laatst. Fit blijven betekent niet dat je hebt om jezelf te beroven van vakantie goodies; eerder, bewaar ze voor het laatst. Eet de salades, groenten en fruit de eerste, met een laag vetgehalte dressings en dips; zult u minder kans op binge later aan de zoete en mesten gerechten die meestal vakantie maaltijden begeleidt.

stap 4

Bezuinigen op wat je eet je vakantievideo maaltijd zelf om calorieën te besparen. Als je gaat om pompoentaart na het diner, sla de aardappelpuree en jus in plaats van de lunch sandwich. Het vakantieseizoen is vol potlucks en feesten, en het overslaan van maaltijden om ruimte te besparen voor hen kan een averechts effect op uw fitness-doelen, volgens de Federal Occupational Health. Je zult waarschijnlijk eindigen zo hongerig tegen de tijd dat de potluck rond rolt, zult u veel eten, en eventuele vermeende voordeel zal verdwijnen.

stap 5

Beloon jezelf voor de oefening. Blijf gemotiveerd om te oefenen door het geven van jezelf stimulans. De kleine dingen die je doet voor jezelf zijn vaak de eerste naar de holiday rush tegemoet te komen. Dus, als je erin slaagt het aanbrengen van je training in uw over-geplande dag, verwen jezelf als gefeliciteerd. Neem een ​​extra lange douche. Let op uw favoriete show op de DVR of kruip in bed met een goed boek. In alle commotie vakantie, vergeet niet om zorg te dragen voor jezelf, ook.

stap 6

Blijf actief. Op sommige dagen, je gewoon niet in staat zijn om te oefenen passen in uw vakantie schema. Neem de trap in plaats van de lift. Rijd niet als je kunt lopen. Opvoeren van het tempo, terwijl je winkelen voor cadeaus, en een wandeling rond het blok na het diner, of zelfs eerder. Alle beetjes opgeteld om fit te blijven en houden de vakantie pond uit.

Tips

  • Oefening in het begin van de dag, als je meer kans om te worden gemotiveerd. Als u al een aantal calorieën hebt verbrand, zul je minder schuldig voelen als je naar beneden plop op de bank met een suiker koekje na een lange dag van de vakantie drukte.