Hoe om fit te blijven met een Push-up Routine

Hoe om fit te blijven met een Push-up Routine


De push-up is een van de eenvoudigste en effectiefste oefeningen, volgens de American Council on Exercise. Push-ups gericht op de spieren van je bovenarmen, borst en buik, zodat u een uitgebreide training van het bovenlichaam te ontvangen tijdens het uitvoeren van een oefening. Echter, als je zou willen om fit te blijven met alleen een push-up routine, moet u uw oefeningen variëren en de intensiteit om je spieren te dagen. Alles wat nodig is om te blijven afgezwakt met push-ups is 15 minuten, drie tot vijf dagen per week.

instructies

1 Voer drie sets van 12 herhalingen van push-ups, drie tot vijf dagen per week, variërend uw hand plaatsing bij elke set. Gevarieerd plaatsing van de hand is gericht verschillende spiergroepen, met een meer dynamische training uit je push-up routine. Begin uw eerste set met je handen geplaatst op schouderbreedte uit elkaar. Voer de tweede set met je handen 6 inches dichter bij elkaar, en de derde set met je handen 6 inch breder dan schouderbreedte.

2 Voer drie sets van 10 herhalingen van one-arm push-ups, drie tot vijf dagen per week. De one-arm push-up versterkt de oefening en tonen de spieren van je triceps als je borst en biceps. Plaats uw palm direct onder je schouder en uw andere hand op de kleine van je rug. de push-up uit te voeren als je zou een normale push-up. Als dit te heftig voor uw conditie, het uitvoeren van de push-up tijdens het rusten op je knieën in plaats van de bal van je voeten.

3 Voer een set van 10 herhalingen van clap push-ups, drie tot vijf dagen per week. De klap push-up is een geavanceerde versie moet je alleen proberen nadat u de one-arm push-up onder de knie hebben. Plaats je handen op schouderbreedte uit elkaar en laat je lichaam naar beneden totdat je borst is 2 inch van de vloer. Druk van de vloer, springt je lichaam omhoog. Hef je handen van de grond en klappen ze samen snel voordat u ze weer op de grond om jezelf te vangen.

Hints

  • Neem contact op met een arts voordat u begint met een nieuwe oefening routine.