Hoe om fit te blijven met een gebroken enkel

Fit blijven met een gebroken enkel is heel goed mogelijk als je je geest aan te maken. Sommige mensen die hun enkels te breken zou de gemakkelijke uitweg te nemen en te zeggen dat de uitoefening is gevaarlijk met een gebroken enkel. Onderlichaam workouts zoals joggen en fietsen zijn zeker uit den boze, maar er is geen reden waarom je niet bovenlichaam workouts kan doen en zorgvuldig bewaken van uw dieet.

instructies

1 Bewaak uw dieet. Maak een lijst van voedsel dat je eet op een dagelijkse basis en ook de eventuele ongezonde voedsel dat je de neiging om te eten. Probeer om dit voedsel te snijden uit je dieet als je wilt om fit te blijven met een gebroken enkel. Het handhaven van een gezonde voeding is nog belangrijker wanneer u een gebroken enkel, omdat het uitoefenen gaat moeilijker te zijn. Gebruik de rust stofwisseling rekenmachine van de Mayo Clinic om te bepalen hoeveel calorieën je lichaam verbrandt in een dag zonder te oefenen. Als uw rust stofwisseling is 2300 calorieën dan proberen om niet meer dan 2300 calorieën verbruiken in een dag als je probeert om fit te blijven met een gebroken enkel.

2 Onderhoud uw cardiovasculaire conditie. Gebruik een arm fiets naar uw hartslag verhogen, zonder druk uit te oefenen om uw gebroken enkel. De meeste arm fietsen hebben hartslagmeters die u zal toestaan ​​om te zien hoeveel calorieën je verbrand en hoe hoog je hebt verhoogde hartslag.

3 Doe krachttraining oefeningen. Er zijn tal van bovenlichaam kracht oefeningen die je dat kunt doen zal geen invloed op uw gebroken enkel. Biceps krullen, bankdrukken, schouder pers, en triceps extensions zijn slechts een paar van het bovenlichaam oefeningen die ervoor zorgt dat je fit.

Hints

  • Vermijd gymnastiektrainingen dat enige mate van pijn aan de enkel.