Hoe om fit te blijven in Uw jaren '20

Hoe om fit te blijven in Uw jaren '20


Mensen in hun jaren '40 droom van de dagen dat ze konden de hele nacht opblijven, eet slecht en nog steeds een goed gevoel de volgende ochtend - met andere woorden, velen willen dat ze waren 21 weer. Als je in je jaren '20, dan heb je een gemakkelijkere tijd fit te blijven hebben, maar er is nog wat werk te nemen om een ​​gezond lichaam te behouden. Fit op jonge leeftijd kan hebben verstrekkende gevolgen; in feite, een 2010 studie gepubliceerd in het 'Journal of the American Medical Association' bleek dat vrouwen die een hoog niveau van lichamelijke activiteit te behouden hebben de neiging om minder te wegen op middelbare leeftijd.

instructies

1 Ontdek de mogelijkheden van uw werkgever of school. Als u net een nieuwe baan bent begonnen of je bent nog steeds op de universiteit, kun je korting krijgen voor een plaatselijk fitnesscentrum of hebben gratis toegang tot een fitnessruimte. Uw jaren '20 kan een tijd waarin de middelen beperkt zijn, zodat deze middelen kunnen helpen verlichten van de financiële lasten. Aan de andere kant, je hoeft niet een sportschool nodig om fit te blijven.

2 Streef naar minstens 150 minuten van matige cardiovasculaire activiteit per week, adviseert de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), of ongeveer 30 minuten per dag, vijf dagen per week. Matige activiteit omvat wandelen, fietsen of duwen van een grasmaaier - allemaal dingen die je zou kunnen doen in de jaren '20 als je verplaatsen in uw eigen huis en vastgelegd wortels. Voor nog meer voordelen, doen 75 minuten van krachtige-intensiteit van de training, adviseert de CDC, zoals hardlopen of zwemmen ronden.

3 Voer krachttraining oefeningen twee dagen per week, waarin alle grote spiergroepen, zoals aanbevolen door de CDC. Dit is belangrijk, omdat het gewicht-dragende oefening helpt je bouwen botmassa en helpt osteoporose te voorkomen dat later in het leven. Uw sportschool kan een hulpmiddel zijn, maar je kunt ook doen krachttraining thuis met behulp van halters en weerstand bands. Als je krap bij kas bent, check out tweedehands winkels voor fitness apparatuur, waaronder halters, losse gewichten en sportartikelen. Samen met oefeningen die apparatuur nodig hebben, niet over het hoofd van de oudjes maar goodies zoals pullups, pushups en situps.

4 Verkennen van nieuwe hobby's en stijlen van de fitness. Word lid van een sportteam of club, of de trein voor een groot evenement, zoals een hindernisbaan of een triatlon. In uw jaren '20, uw grootste zorgen als het gaat om fitness zijn overtraining en blessures, adviseerde trainer Kathy Kaehler in een artikel in 'Fitness'. Met dat in het achterhoofd, moet je een balans te vinden tussen het verleggen van je grenzen en weten wanneer je terug te trekken en laat je lichaam rust te slaan.

5 Gebruik actieve vervoer. Als u geen tijd te besteden hebben alleen uit te oefenen - of wilt u nog meer manieren om werk te vinden - probeer wandelen, skaten of fietsen naar het werk. Omdat je waarschijnlijk meer tijd besteden dan ooit in op het werk vast te zitten, kan dit ook helpen je een beetje meer tijd buiten te krijgen.