Hoe om fit te blijven in je Fifties

Zelfs als je fit voor je hele leven bent geweest, heb je waarschijnlijk al gemerkt dat wanneer je 50 raken, je stofwisseling vertraagd. Andere leeftijdsgerelateerde factoren omvatten minder flexibiliteit en pijn die je nooit eerder gehad. Echter, een gespecialiseerde fitness-programma u helpen uw conditie te houden voor een langere periode van tijd.

instructies

1 Start een gewicht trainingsprogramma. Als je ouder wordt, je de neiging om botmassa te verliezen. Gewicht training helpt je die massa, die op zijn beurt van osteoporose wordt voorkomen dat te handhaven. Als je gewicht opleiding van een week geweest voor 3 dagen, overweeg dan het toevoegen van een extra dag, en wisselen de lichaamsdelen. Met andere woorden, 2 dagen onderlichaam en 2 dagen bovenlichaam. Als je niet wilt werken met gewichten, kunt u fitness tubes en banden te gebruiken.

2 Inschrijven in een Pilates les. Naarmate we ouder worden, onze houding min of meer "delegeert." Pilates helpt u de juiste lichaamshouding te verbeteren, die u zal helpen jongere look te behouden.

3 Vind low-impact alternatieven voor sommige van uw aërobe activiteiten. Je zou nog steeds in staat om te lopen, maar niet met dezelfde intensiteit. In plaats daarvan gaan in wandelen in de warmere maanden, en cross-country skiën en sneeuwschoenwandelen in de winter.

4 Schaf foam rollers. Ze zijn een kruising tussen flexibiliteit lichaamsbeweging en een massage.

5 De praktijk sporten die behendigheid vereisen, zoals tennis en basketbal. Zij zal helpen om je mentaal alert.

6 Word lid van groepen van fitness-minded mensen in hun jaren '50. Het zal u helpen gemotiveerd te blijven.

Hints

  • Neem contact op met uw arts voordat u begint een nieuw trainingsprogramma.