Hoe om fit te blijven en afgezwakt

Hoe om fit te blijven en afgezwakt

Een doorlopend trainingsprogramma en verstandig voeding kan helpen fit en afgezwakt voor het leven te houden. Als u uw gewicht te kijken en eet een evenwichtig dieet, heb je een lager risico op diabetes, kanker en hart- en vaatziekten. En regelmatige lichaamsbeweging verbetert je humeur en verlaagt het risico op het ontwikkelen van een depressie in de toekomst.

Stap 1

Bepaal uw body mass index of BMI en vetpercentage, door het invoeren van uw lengte en gewicht in een online calculator. Een gezonde BMI ligt tussen 18,5 en 24,9. Zelfs als uw BMI is in de gezonde range, moet je je tailleomtrek te meten om te beoordelen of je lichaamsvet is geconcentreerd in een ongezonde manier. Mannen moeten een taille meting van 40 inch of minder, en vrouwen 35 inches of minder hebben.

Stap 2

Verlies overgewicht met een verandering van levensstijl die je kan houden in plaats van te gaan voor een crash dieet dat snel resultaat zien en heeft u krijgen al het verloren gewicht weer in een korte tijd. Groeiende aansteker met 1 tot 2 pond per week is de gezondste tarief. De beste manier om dit te bereiken is om voeding te combineren en uit te oefenen om een ​​negatieve energiebalans, wat betekent dat je meer calorieën verbranden dan je nemen met voedsel te maken.

Stap 3

Bereiken algehele conditie door het opnemen van 30 minuten matige activiteit op elke dag van de week. Vind de tijd door te lopen korte afstanden, gaan op een wandeling voor de helft van uw lunchpauze, of het lopen voor of na het werk. Tijdens matige activiteit, kunt u nog steeds een gesprek voeren.

stap 4

Train je cardiovasculaire systeem met krachtige oefening vijf dagen per week. Het lopen op een loopband of op een spoor, fietsen of met behulp van een elliptische trainer voor 20 tot 30 minuten helpt bij het verbeteren van uw aërobe uithoudingsvermogen. Tijdens de intensieve lichaamsbeweging, vind je jezelf buiten adem en hebben een harde tijd aan het praten. Haal meer uit uw cardiovasculaire oefening met behulp van de interval training instellingen op workout machines.

stap 5

Groei spiermassa door het opnemen van krachttraining in uw planning drie keer per week. Spieren verbranden meer calorieën de hele dag lang, zelfs wanneer u in rust. Kies gewichten die je kunt tillen voor 10 tot 12 herhalingen per set om het uithoudingsvermogen te krijgen. Teller de effecten van leeftijd op je lichaam door het veranderen van je training om de zes tot acht weken. Het lichaam begint te verliezen 1 procent van de spiermassa per jaar als je eenmaal 30 uit als u een sedentaire levensstijl.

waarschuwingen

  • Raadpleeg een arts voordat u een trainingsprogramma.

Tips

  • Neem contact op met uw zorgverzekeraar voor het begin van een oefening programma voor de eerste keer gebruikt of als u weg van fitness-programma's voor een tijdje zijn geweest, of als u een chronische gezondheidsproblemen.