Hoe om essentiële oliën uit Rozemarijn Bladeren Make

Hoe om essentiële oliën uit Rozemarijn Bladeren Make


Rozemarijn etherische olie is uitgeroepen tot een veelheid aan voordelen voor de gezondheid, volgens organicfacts.net. Als ingrediënt in shampoos en andere haarverzorgingsproducten, is rozemarijn gezegd dat de groei en de kracht van haar te verbeteren. Rozemarijn etherische olie wordt ook gebruikt als een ontsmettende mondspoeling en een spray van rozemarijn etherische olie en water kunnen slechte geuren uit de lucht te verwijderen. In aromatherapie, worden rozemarijn etherische oliën gezegd dat het een mentale energie impuls geven en verhoging van de concentratie.

instructies

1 Hak de rozemarijn. Gebruik alleen de bladeren. Gooi de stengels. U moet ten minste 18 eetlepels fijngehakte rozemarijn nadat deze is opgedroogd nodig, dus hak een grote hoeveelheid rozemarijn krimp rekening te houden.

2 Verdeel de rozemarijn uit op de snijplank, en laat het drogen 's nachts.

3 Plaats 6 eetlepels. gedroogd, gehakte rozemarijn in een glazen pot. Bedek de rozemarijn met 1 ¼ kopjes olijfolie. Zet de pot op een zonnige vensterbank gedurende 48 uur. Geef het een goede schudden elke 12 uur.

4 Plaats 6 eetlepels. rozemarijn in de lege pot en hebben betrekking op de mond met mousseline. Giet de inhoud van de eerste naar de tweede pot. Giet langzaam, zodat de olie kan filteren in de tweede pot, terwijl de rozemarijn stukken worden opgevangen door de mousseline. Knijp zo veel olie als je kunt uit de rozemarijn gevangen in de mousseline.

5 Bedek de tweede pot goed en plaats op het zonnige vensterbank voor 48 uur, schudden elke 12 uur. Je moet rozemarijn veranderen zoals in de laatste stap ten minste een keer voor een totaal van ten minste drie weken perioden.

6 Zeef de olie een laatste keer, en op te slaan in een koele, donkere plaats.