Hoe om essentiële oliën uit Licorice Mint Planten Extract

Hoe om essentiële oliën uit Licorice Mint Planten Extract


Zoethout mint, bekend als Anijs hysop (genus: Agastache kabelbaan) heeft in het verleden is gebruikt door indianen in medicinale toepassingen. Terwijl de Cheyenne gebruikt zoethout munt in thee om depressie te verlichten, de Cree en Chippewa stammen opgenomen in een beschermende geneeskunde bundels. Essentiële oliën uit de bladeren en bloemen worden gebruikt in parfums, als aromatherapie en als smaakstoffen in koken. Omdat commercieel geproduceerde etherische olie kan duur zijn, een toenemend aantal essentiële olie destillatie fabrikanten zijn gericht op de consument.

instructies

1 Koop een gesloten, all-Pyrex glazen open-air-systeem, een gericht op thuisgebruik. Lees alle instructies van de fabrikant en het besturingssysteem op uw essentiële olie destillatie kit. Het systeem moet een ontvanger met een filter val die het overtollige water kan weglopen hebben. Complete kits met inbegrip van kookplaat en hitteschild variëren in prijs van $ 75 tot enkele duizenden dollars.

2 Was goed en droog zoethout muntblaadjes en bloemen. Vul het biomassa fles met de bladeren en bloemen voordat u het apparaat monteren. Vul het water kolf tweederde vol met gedestilleerd water. Hoewel leidingwater werkt, kan chloor dampen uit gemeentelijke waterbronnen verdampen in uw kruiden en van invloed op de smaak en geur van de essentiële olie.

3 Monteer de destillatie kit in de buurt van een wastafel bekleed met rubber matten. Sluit de biomassa kolf met het water kolf met een verbindingsbuis, die een roestvrij stalen filter bevat. Het filter voorkomt dat crumbled kruid van verstopping van de hals van de fles water. Vet de mannelijke uiteinden van de verbindingsbuis en plaats deze in de openingen van de biomassa en water kolven. Klem de condensor de verbindingsleiding met het ontvangen van een kunststof klem (moet worden opgenomen in de kit). Voeg een beetje water naar de ontvanger voor het begin van de destillatie. Wanneer je begint het destillatieproces en gecondenseerde water verzamelt zich in de ontvanger, wilt u ervoor zorgen dat het waterpeil hoog genoeg is om uit te lekken via de afvoerbuis. Schroef het hitteschild in de kit op de achterkant van de verwarmingsplaat. Het schild beschermt het apparaat en verzamelde product van warmte uitstraalt van de hete plaat spoelen.

4 Sluit de condensor naar de ontvanger met een klem. Gebruik een andere klem aan het naast de standaard / draagstang stabiliseren. Veel fabrikanten hebben online instructies en illustraties kunt u vergelijken met uw apparaat. Als u de kit correct monteren, moet het de illustraties lijken. Plaats een kleine vangst flash onder de ontvanger afvoer van water dat wordt ingeklemd tussen olie lagen te vangen. Tijdens de destillatie, zal wat olie dichter dan water; minder dichte olie uit de drop mint rust op het oppervlak van het verzamelde water.

5 Sluit een koud leidingwater bron naar de top van de condensor. U wilt koud water te laten circuleren door de condensor en uit de bodem, zodat de essentiële olie zorgt voor een constante 100 graden Celsius.

6 Draai de hete plaat op hoog. Aangezien het gedestilleerd water in de onderste kolf komt aan de kook, zal de drop mint opwarmen en stoom begint te vormen in de condensor. Na 10 minuten moet u de druppels etherische olie verzamelen zien in de ontvanger. Volgens de fabrikant, moet het grootste deel van de essentiële olie wordt opgevangen binnen de eerste 10 tot 20 minuten nadat het water kookt en het extractieproces vullen, na enkele uren.

7 Schakel de hete plaat, laat de Pyrex volledig afkoelen en uit elkaar te halen. Om de natte kruiden uit de biomassa kolf te verwijderen, los met een eetstokje en schud uit over een vuilnisbak. Was alle Pyrex delen met warm water en zeep. De drop mint etherische oliën kunnen worden opgeslagen in afgesloten flesjes voor toekomstig gebruik.