Hoe om essentiële oliën uit Honeysuckle Bloemen Extract

Hoe om essentiële oliën uit Honeysuckle Bloemen Extract

Kamperfoelie, hoewel populair, is een van de duurste van de essentiële oliën, dus dat maakt het thuis kan zowel leuk en zuinig zijn. Je kunt oliën uit kamperfoelie halen thuis op verschillende manieren. Zodra je deze techniek onder de knie hebt, kunt u beginnen toe te passen op andere bloemen. Je kunt mixen uw eigen kamperfoelie gebaseerde geuren voor gebruik in de aromatherapie, massage, of een kaars en zeep maken.

Stap 1

Verzamel kamperfoelie bloeit. Als u van plan bent op het verzamelen van de bloesems een paar dagen van tevoren van het extractieproces, snijd grote stukken van de wijnstokken in plaats van het trekken van de individuele bloesems. Deze wijnstokken kunnen in zoet water worden geplaatst en opgeslagen in de koelkast voor maximaal ongeveer vijf dagen als dagelijks spritzed met vers water. Als je onmiddellijk het maken van de olie, kunt u de bloesems te halen rechtstreeks van de wijnstokken.

Stap 2

Meet 1 kopje kamperfoelie bloeit. Gebruik een glazen maatbeker, en pak de bloemen naar beneden strak. Maak je geen zorgen als je een aantal van de bloesems een beetje tijdens deze stap te verpletteren.

Stap 3

Giet de bloesems in een grote plastic zak, en sluit de zak, knijpen zo veel mogelijk lucht. Als u niet alle lucht uit de zak te krijgen, plaats een rietje in de ene kant van de zak, en dan sluit de zak strak omheen. Zuig alle lucht uit de zak door het rietje, plaatst u uw wijsvinger over het einde van het stro, en dan snel de stekker uit het stro met een hand terwijl het afdichten van de ruimte die het stro achterlaat.

stap 4

Leg de zak uit op een stevige ondergrond, het schudden van de bloesems rond zodat ze allemaal vallen in een laag in de zak.

stap 5

Rol een deegrol over de bloesems, met behulp van een stevige hand, totdat de bloesems zijn gekneusd en beginnen te breken. Als u vindt dat u genoeg druk niet kunt krijgen met behulp van de deegroller, gebruik dan een van vlees in plaats daarvan. Je mag alleen worden het opbreken van de bloemblaadjes een beetje, niet helemaal verpulveren de bloesems.

stap 6

Dump de bloesems in een brede mond glazen pot.

stap 7

1 warme kop van elke neutrale olie tot ongeveer 150 graden C. Druivenpitolie een goede olie te gebruiken, maar het kan duur zijn. Saffloer of lichte olijfolie zal ook goed werken.

stap 8

Giet de verwarmde olie over de bloesems in de pot, en roer met een schone boter mes om eventuele luchtbellen te verwijderen.

stap 9

Laat de olie te koelen, en dan sluit de pot goed. Afkoelen van de olie voorkomen condensvorming aan de binnenzijde van de pot.

stap 10

Plaats de pot op een koele, donkere plaats voor zes tot acht weken. Een pantry, wortel kelder, of zelfs een slaapkamer kast is ideaal.

stap 11

Zeef de vaste stoffen uit de olie met behulp van een koffiefilter of fijne kaasdoek.

stap 12

Giet de resterende olie in kleine, donkergekleurde flessen met een goede afdichting. De donkere flessen te houden licht, dat kan draaien de olie ranzig, het bereiken van de olie. Deze kunnen worden opgeslagen in een koele, donkere plaats voor maximaal zes maanden.

waarschuwingen

 • Gebruik kamperfoelie Alleen van planten die je kunt er zeker van zijn niet zwaar besproeid met pesticiden of kunstmest.

Tips

 • De overgebleven vaste stoffen kunnen veilig worden afgevoerd op de composthoop.

Wat je nodig hebt

 • Honeysuckle bloesems
 • Glazen maatbeker
 • Plastic afdichting zak
 • Deegroller of vleesvermalser
 • Rietje (optioneel)
 • Wide-mond glazen pot met deksel
 • neutrale olie
 • Koffiefilter of kaasdoek
 • Donker gekleurde potten of flessen