Hoe om essentiële oliën te gebruiken voor Hair

Mooi haar verbetert uw verschijning. Maakt niet uit hoe u uw haar te dragen, moet het glad voelen en hebben een gezonde glans. Deze formules zullen helpen om een ​​natuurlijke glans en een gezonde hoofdhuid te bevorderen, of je haar is normaal, droog of vettig. Zij zijn het best gebruikt voor het slapen gaan, om enkele uren voor je haar en hoofdhuid om hen op te vangen.

instructies

1 Kies 100 procent pure essentiële oliën alleen deze bieden gezonde voordelen. Het label zal worden bepaald "100% puur." Je kunt ze vinden in reformwinkels en online. Mis synthetische oliën gebruiken omdat ze niet dezelfde voordelen.

2 Koop alleen sesam, hazelnoot of jojoba-olie die speciaal is ontworpen om te worden gebruikt voor massage. Het is speciaal verfijnd en voorbereid voor gebruik op de huid. Je kunt het krijgen bij reformwinkels en online.

3 Selecteer de formule die past bij de conditie van je haar. Formula # 1 is voor normaal haar, Formula # 2 is voor droog haar en de Formule # 3 is voor vet haar.

4 Maak Formula # 1 voor normaal haar. Om het haar olie te creëren, meng de essentiële olie van de jojoba-olie. Meet twee eetlepels (30 ml) van de olie in de plastic fles, voeg 8 druppels tijm etherische olie, 6 druppels salie, 6 druppels kamille en 5 druppels lavendel. Goed schudden en ga naar stap 7.

5 Zorg Formula # 2 voor droog haar. Om de massage olie te maken, meng de essentiële olie met de sesamolie. Meet twee eetlepels (30 ml) van olie in de plastic fles, voeg dan 10 druppels gember etherische olie, 10 druppels bois de rose, en 5 van lavendel. Goed schudden en ga naar stap 7.

6 Zorg Formula # 3 voor vet haar. Om de massage olie te maken, meng de essentiële olie met de hazelnootolie. Meet twee eetlepels (30 ml) van olie in de plastic fles, voeg dan 8 druppels Petitgrain etherische olie, 8 druppels citroensap, en 8 van lavendel. Goed schudden en ga naar stap 7.

7 Masseer de formule in het haar en de hoofdhuid. Gebruik ongeveer 1 theelepel in een keer en je kunt meer gebruiken als je lang haar hebt. Wikkel een handdoek om je hoofd en laat 's nachts of gedurende enkele uren te laten voor de absorptie. Gebruik de formule drie keer per week tot je de gewenste resultaten.

8 Was je haar. Een natuurlijke shampoo voorkeur, in gezondheidsvoedsel, omdat deze zachter op het haar.

Hints

  • Wilt u een grotere partij van olie te maken, alleen maar toenemen de verhoudingen, zoals een verdubbeling of verdrievoudiging van de bedragen. De massage olie zal houden.
  • Bewaar alle oliën in een koele droge plaats. Houd de deksels goed gesloten om verdamping te voorkomen en weg te houden van het zonlicht.
  • Voor iedereen met een gevoelige huid, verdunnen de essentiële oliën zelfs meer.
  • Voor extra glans en een vleugje parfum, smeer 1/4 theelepel olie op de palmen van je handen en vervolgens borstel je handen door je haar. Style zoals gewoonlijk.
  • Gebruik geen essentiële oliën als u zwanger bent of probeert zwanger zonder dat professioneel advies te krijgen zijn.
  • Als er huidirritatie, het gebruik stopzetten.
  • Mensen met een pollenallergie moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van kamille essentiële olie, omdat ze een hogere gevoeligheid om het te kunnen hebben.